Air Seychelles

Air Seychelles je nacionalna aviokompanija Republike Sejšeli. Njeno sedište je smešteno na međunarodnoj aerodromu na Sejšelima, na ostrvu Mahe i obavlja međuresorske i međunarodne i čarter letove. Avio-kompanija je trenutno u 40% vlasništvu Etihad Airways-a.

Vlada Sejšela spojila je Air Mahe i Inter-Island Airvais, stvarajući avio-kompaniju Seychelles, 15. septembra 1977. U sadašnji naziv je preimenovana je u septembru 1978. Avio-kompanija je započela međunarodne linije 1983. do Frankfurta i Londona.

U februaru 2012. godine nacionalni avioprevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata – Etihad Airways, uložio je 45 miliona američkih dolara u kompaniju za 40% udela i problema upravljanja i profitabilnosti. Nakon što su dve godine zaredom poslovali sa gubitkom, iz avio-kompanije su planirali da se restruktuiraju i ponovo pozicioniraju kako bi se vratili na zaradu. Avio-kompanija je sklopila sporazume o zajedničkom korišćenju sa Etihad Airways-om i počela da leti za Abu Dabi u martu 2012., kako bi se povezala sa mrežom odredišta Etihad Airways-a.

Putem ovog linka možete se upoznati sa destinacijama do kojih putuje avio-kompanija Air Seychelles.

WEB CHECK-IN

Online prijava dostupna je samo sa aerodroma Sejšeli (Ostrvo Maje i Praslin), Johanesburg, Mauricijus i Mumbaj za letove koje obavljaja kompanija Air Seychelles.

Putnici koji nemaju prijavljeni prtljag, jednostavno mogu preći odmah na pasošku i bezbednosnu kontrolu. Ako putnici putuju sa predatim prtljagom, mogu ga predati na šalteru za čekiranje ili na odvojenu traku za predaju predatog prtljaga i dozvoliti aerodromskom osoblju da se pobrine za njega. Putnici se savetuju da provere da li prtljag ne prelazi ograničenja veličine i dopuštene težine.

Vreme za čekiranje:

  • Međunarodni letovi: online prijava od 24 do 2 sata pre polaska
  • Domaći letovi: online prijava od 24 do 1 sat pre polaska

Marko Bajcetic

Čedo

Nisam imao prilike da putujem sa ovom kompanijom, ali sam čuo dosta pozitivnog o njoj.

4 godine ago

Review Air Seychelles. Odustani od odgovora

Share
Published by
Marko Bajcetic

Recent Posts

Air Montenegro

3 godine ago

Hawaiian Airlines

4 godine ago

South African Airways

4 godine ago

China Eastern Airlines

4 godine ago

Philippine Airlines

4 godine ago

Mandarin Ailrines

4 godine ago