Obezbedite avio karte na liniji Beograd Tivat po najpovoljnijim cenama i posetite prelepu jadransku luku smeštenu na obali Bokokotorskog zaliva.

Donedavno uspavani primorski gradić, otvaranjem ekskluzivne jahting marine i kompleksa Porto Montenegro, doživeo je potpunu transformaciju.

Predivna priroda, more i plaže ukusno spojene sa luksuzom privlače turiste i nautičare iz svih krajeva sveta.

Kako rezervisati avio karte Beograd Tivat?

Popunite dva polja za pretragu letova na početku stranice troslovnim kodovima gradova (BEG za Beograd i TIV za Tivat). Nakon što odredite datume putovanja i broj putnika, klkinite na dugme Pronađi let.

Na sortiranoj listi (po ceni i vremenu trajanja) pogledajte postojeće opcije. Odaberite odgovarajući let, način plaćanja i dopunite informacije o putnicima nakon čega je vaša rezervacija završena.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ukoliko ste kupili avio karte Beograd Tivat i imate malo slobodnog vremena, predlažemo da obavezno obiđete i upoznate:

  • Porto Montenegro

Kao najveća atrakcija izdvaja se ova jahting marina na čijim su vezovima usidrene predivne jahte, brodovi i jedrenjaci. Pored same luke, postoji i čitav kompleks najluksuznijih hotela i privatnih apartmana koji će vas ostaviti bez daha.

  • Poluostrvo Luštica

Nalazi se naspram tivatske rivijere na samom ulasku u Bokokotorski zaliv. Prirodne lepote (Plava Špilja), šetalište pored mora i predivne plaže (Žanjice, Plavi Horizonti, Oblatno) dovoljan su razlog da obiđete ovo poluostrvo koje odskora krasi još jedan luksuzan kompleks – Luštica Bay.

  • Tivatska solila

Jedinstveni rezervat ptica nastao je na mestu nekadašnje solane. U ovom prirodnom staništu, idealnom za ptice močvarice, ornitolozi i ljubitelji flore i faune mogu uživati posmatrajući kormorane, morske jastrebove ili flamingose.

  • Plaže

Pogrešili biste ukoliko bi pri dolasku u Tivat propustli priliku da se okupate na nekoj od izuzetnih plaža. Na samo par kilometara od grada nalaze se Kalardovo, Seljanovo, Waikiki beach… Ponesite peškir, kupaći kostim i odmorite se.

ŠOPING

Izgradnjom Porto Montnegra, Tivat nije dobio samo jahting marinu već i butike sa garderobom najpoznatijih robnih marki i modnih dizajnera. Ovde možete videti i umetničke galerije, juvelirnice, kao i prodavnice za kupce sa malo dubljim džepom.

Radnje sa odećom i obućom domaćih i stranih brendova potražite duž rive. Šetajući se obalom i gradskim ulicama videćete i brojne suvenire i ručno rađene predmete.

Tokom dana postoji nekoliko direktnih Air Serbia i Montenegro Airlines letova koje možete rezervisati online na našem sajtu. Red letenja i cene pogledajte na linku avio karte iz Beograda za Tivat.

HRANA I RESTORANI

Raznovrsna je ponuda morskih specijaliteta i nacionalnih jela. Pored lokalne, možete uživati i u ukusima mediteranske, italijanske, azijske ili libanske kuhinje.

Uz čašu dobrog vina, domaći pršut, sir i masline prepustite se zvucima lakih morskih nota u nekom od restorana ili ribljih konoba.

Požurite i najjeftinije avio karte potražite na našem sajtu.

HOTELI

U gradu u Boki, na obali Jadranskog mora, najveći izbor smeštaja po najpristupačnijim cenama možete naći na linku hoteli u Tivtu.

TRANSPORT

Aerodrom Tivat je udaljen samo 4km od centra grada. Najjednostavnije je do željene adrese doći taksijem, a naša preporuka je da vozilo zakažete unapred.

Anonimni

Kornelije

Nikad brze nismo stigli od aerodroma do centra i to gradskom linijom

5 godina ago

Review Tivat. Odustani od odgovora

Share
Published by
Marko Bajcetic

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago