Rezervišite avio karte za Zadar i upoznajte jedan od najlepših hrvatskih i primorskih gradova Evrope. Smešten u Dalmaciji na srednjem Jadranu, nalazi se između planine Velebit i brojnih ostrva koja ga okružuju.

Sedište kulture i turizma, obiluje fascinantnim istorijskim spomenicima, nacionalnim parkovima, prelepim plažama i zdanjima od izuzetne važnosti.

Spada u najstarije univerzitetske centre na kontinentu, prepoznatljiv po bogatoj prošlosti, mirnoj naravi, vezanosti za more i najlepšem zalasku sunca po rečima Alfreda Hičkoka.

Kako se rezervišete avio karte za Zadar?

U prazna polja za pretragu avio letova na početku stranice za Beograd unesite BEG, a za Zadar ZAD.

Zatim, nakon što odredite datum polaska, povratka i tačan broj putnika, kliknite na Pronađi let. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, možete završiti besplatnu rezervaciju.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Kupite avio karte za Zadar online i uživajte u znamenitostima koje ga krase, a mi izdvajamo:

  • Crkvu Svetog Donata
  • Kornate
  • Zadarsku rivu
  • Plažu Kolovare
  • Arheološki muzej

Gde da kupite avio karte za Zadar?

Direktne i jeftine letove iz Beograda za Zadar kompanijom Air Serbia (četvrtkom i nedeljom) rezervišite na našem sajtu. Za Beograd unesite BEG, a za Zadar ZAD

Iz Zagreba do Zadra direktno leti kompanija Croatia Airlines. Takođe, istom ovom kompanijom preko Zagreba možete da letite i iz Podgorice. Za Zagreb u formu za pretragu letova na početku stranice unesite ZAG, a za Podgoricu TGD.

ŠOPING

Kolovare je omiljena gradska ulica u kojoj se nalazi veliki broj suvenirnica i radnji sa autentičnim dalmatinskim proizvodima. Ručno rađene predmete, umetnine i garderobu popularnih domaćih i stranih brendova možete naći dok šetete starim gradom i rivom. Poluotok je i mesto gde možete kupiti jedinstveni nakit u Muzeju stakla ili nekoj od juvelirnica.

Ukoliko želite da se sklonite od gužve, vrućine i kupovinu obavite na jednom mestu, tržni centri su idealno rešenje za vas. Najnoviji i jako posećeni su Supernova i City Galleria.

HOTELI

U centru turizma na središnjem Jadranu i predivnom dalmatinskom gradu, najpovoljnije cene smeštaja potražite na linku hoteli u Zadru.

Anonimni

Gradimir

srdacan i ljubazan narod

5 godina ago

Review Zadar. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago