Vašington

Glavni grad Sjedinjenih Američkih Država nalazi se u posebnom saveznom okrugu Kolumbija. Kupite avio karte za Vašington i upoznajte prestonicu smeštenu na levoj obali reke Potomak, na zapadu kontinenta.

Nazvana po prvom predsedniku, sedište je brojnih državnih i međunarodnih organizacija i jedna od omiljenih turističkih destinacija prostrane zemlje.

U ovoj uređenoj i modernoj metropoli uživaćete u izuzetnim muzejima i galerijama, prostranim parkovima, spomenicima i impresivnoj arhitekturi po kojoj je prepoznatljiva.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ukoliko rezervišete avio karte za Vašington, preporučujemo da obavezno obiđete:

  • Capitol Hill
  • Lincoln Memorial
  • National Mall
  • Jefferson Memorial
  • National Zoo

Gde da kupite avio karte za Vašington?

Jeftini avio letovi postoje svakog dana iz Beograda kompanijama Lufthansa, KLM, Air France, a na vama je da odaberete željeni datum putovanja i obezbedite avionske karte na vreme.

Dovoljno je da popunite masku za pretragu letova na početku stranice i klinete na dugme Pronađi letove. Biće vam prikazani svi raspoloživi letovi sa redovima letenja sortirani od najjeftinijeg.

ŠOPING

U poznatom i jako popularnom delu grada, Georgetown, nalazi se veliki broj radnji sa najrazličitijim proizvodima, suvenirima i antikvitetima. Većina ovih prodavnica smeštena je u ulicama M Street i Wisconsin Avenue.

Oblast Dupont Circle obiluje umetničkim galerijama, a par blokova daleko, duž bulevara Connecticut Avenue, potražite odeću i obuću čuvenih robnih marki. U samom centru grada, između New York Avenue, 9th, 11th i H Street, pogledajte najekskluzivniju garderobu i juvelirnice.

Osim kupovine u tržnim centrima se možete i dobro zabaviti, a izdvajaju se CityCenterDC, Union Station i Tysons Corner Center.

HOTELI

Kada posetite američku prestonicu i grad predsednika, veliki izbor smeštaja po najpovoljnijim cenama potražite na linku hoteli u Vašingtonu.

Anonimni

Golub

grad prebogat kulturno istorijskim nasledjem

5 godina ago

Review Vašington. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago