Kupite avio karte za Minsk i otputujte u glavni i najveći grad Belorusije. Smešten u središnjem delu zemlje, nalazi se na obalama reke Svislač okružen brojnim veštačkim jezerima.

Prestonica koja je u svojoj dugoj i burnoj istoriji puno puta rušena do temelja, uvek se iznova uzdizala i obnavljala i danas je jedna od najlepših i najčistijih u Istočnoj Evropi.

Metopola prepoznatljiva po parkovima, fontanama, širokim bulevarima i srdačnim ljudima, prijatno će vas iznenaditi i sigurni smo da ćete uživati u njenim čarima.

Kako se mogu rezervisati avio karte za Minsk?

Prazna polja za pretragu destinacija, na samom početku stranice, ispunite troslovnim kodovima gradova (BEG za Beograd i MSQ za Minsk).

Nakon što odredite broj putnika, datume polaska i povratka, kliknite na dugme Pronađi let. Kada izaberete onaj koji vama najviše odgovara, možete jednostavno završiti besplatnu rezervaciju.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ukoliko rezervišete avio karte za Minsk, preporučujemo da obavezno obiđete:

  • Nacionalni muzej istorije i kulture
  • Gornji grad
  • Veliki teatar opere i baleta
  • Gorki park
  • Trg Nezavisnosti

Kompanije Belavia Airlines i Aeroflot saobraćaju svakodnevno do Minska, a jeftine avionske letove nađite na našem sajtu. Direktan let na relaciji Beograd Minsk obavlja avio kompanija Belavia dva puta nedeljno.

ŠOPING

U blizini centralnog gradskog trga i glavne trgovačke ulice, Praspiekt Niezaliežnasci, možete naći veliki broj prodavnica sa suvenirima, autentičnim proizvodima i umetninama. Ovde se takođe nalaze i radnje sa garderobom domaćih i popularnih svetskih brendova.

Ako kupovinu hoćete da obavite na jednom mestu, a da se pritom i dobro zabavite, predlažemo odlazak u neki od velikih tržnih centara, gde pored odeće i obuće, možete pogledati i ukrasne predmete. Najposećeniji su GUM, TSUMGalleria Minsk Galileo Mall.

HOTELI

Kada poželite da upoznate prestonicu Belorusije, veliki izbor smeštaja po najpovoljnijim cenama nalazi se na linku hoteli u Minsku.

Idealan period za posetu ovoj metropoli je tokom proleća i leta kada su temperature najprijatnije.

Anonimni

Dusica

Posjetila sam svaku crkvu, arhitektura je predivna

5 godina ago

Review Minsk. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago