Kupite avio karte za Lagos i upoznajte najveći grad i nekadašnju prestonicu Nigerije. Smešten u istoimenoj laguni na jugoistoku zemlje, nalazi se na kopnu i grupi ostrva koja su od Atlantskog okeana zaštićena dugim peščanim sprudovima.

Nakon Kaira, najmnogoljudnija metropola Afrike koja se užurbano širi i razvija, finansijski je centar regiona, jedna od najznačajnijih luka na kontinentu i sve popularnija turistička destinacija.

Okružen brojnim plažama i prirodnim lepotama, može se pohvaliti muzejima, galerijama, egzotičnim parkovima i specifičnom arhitekturom koja predstavlja jedinstveni spoj različitih uticaja.

Kako da u par koraka rezervišete avio karte za Lagos?

Na početku stranice nalaze se prazna polja za pretragu u koja je neophodno uneti troslovne kodove gradova (BEG za beograd i LOS za Lagos).

Nakon što odredite datume putovanja i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Iz liste sortiranih letova izaberite odgovarajući i završite rezervaciju koja je besplatna.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ako rezervišete avio karte za Lagos, znamenitosti koje se preporučuju su:

  • Nacionalni muzej
  • Trg Tawafa Balewa
  • Lekki centar
  • Park slobode
  • Plaže

Kompanije KLM Airlines i Egyptair saobraćaju do Lagosa, a povoljne cene avionskog prevoza nađite na našem sajtu.

ŠOPING

Na najboljoj pijaci u gradu, Jankara  Market, pored svežih namirnica, voća i povrća možete naći veliki izbor suvenira, lokalnih proizvoda i garderobe. Na Lekki Art Market-u potražite karakteristične umetnine, skulpture i tradicionalne drvene maske.

Odeću i obuću poznatih svetskih brendova, ali i ekskluzivne modne marke najbolje je pogledati u nekoj od velikih prodavnica. ‘Concept stores’ kako se nazivaju, sve su popularniji, a izdvojićemo Grey Velvet, Temple Muse i Alara.

Ako kupovinu želite da obavite na jednom mestu, predlažemo obilazak tržnih centara, a najposećeniji su The Palms Shopping Mall, Ikeja City Mall i Mega Plaza.

HOTELI

U najvećem gradu najmnogoljudnije afričke zemlje smeštaj po povoljnim i pristupačnim cenama može se pronaći na linku hoteli u Lagosu.

Ukoliko možete, posetu metropoli planirajte van kišne sezone koja traje od marta do novembra meseca.

Anonimni

Dragojla

Cijene su visoke, kupila sam nekoliko suvenira

5 godina ago

Review Lagos. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago