Banja Luka

Kupite avio karte na relaciji Beograd Banja Luka i upoznajte najveći grad u Republici Srpskoj, drugi po veličini u Bosni i Hercegovini, poznat je po reci Vrbas, tvrđavi Kastel, zelenim alejama, lepim ženama…

Beograd Banja Luka red letenja

Avio kompanija Air Serbia redovno saobraća između dve prestonice, a najpovoljnije cene za avio karte potražite na našem sajtu.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ukoliko ste pogledali red letenja i rezervisali jeftine avionske karte do Banja Luke, predlažemo da obavezno posetite:

  • Kastel
  • Krivi sat
  • Banski dvor
  • Muzej savremene umetnosti
  • Park Petra Kočića

HRANA I RESTORANI

Banja Luka je poznata po raznim specijalitetima, od domaće pa do internacionalne kuhinje. Najpopularnija je domaća kuhinja koja nudi razna ukusna jela. Kuvana, pržena, pečena, jela sa roštilja i ražnja.

Za dezert se nudi veliki broj tradicionalnih ukusnih kolača, a za osveženje odlična vina, piva i dobro poznata rakiju.

Banjalučki ćevapi, krajiške pole (pastirski krompir), kozaračka pita, vrbaski lipljen – samo su neki od gastronomskih specijaliteta koje obavezno treba probati. U ponudi su i raznovrsna jela od divljači, a obavezno treba probati i trapist sir.

Tu je i bunjgur – krupno mleveno žito koje se priprema na otvorenoj vatri.

HOTELI

Obezbedili ste avio karte i potreban vam je smeštaj? U prestonici Republike Srpske i gradu na Vrbasu, veliki izbor smeštaja po pristupačnim cenama se nalazi na linku hoteli u Banja Luci.

TRANSPORT

Osnovno javno transportno sredstvo su gradski i prigradski autobusi.

Cena autobuske karte se naplaćuje po vožnji i iznosi 1.80KM za gradski i od 1.80 do 5.80KM za prigradski saobraćaj (sve zavisi od dužine trajanja putovanja).

Postoji mogućnost kupovine dnevne karte po ceni od 5.50KM i ona važi za: neograničen broj vožnji u toku dana, na svim gradskim linijama.

Kartu za gradski i prigradski prevoz možete kupiti kod vozača u autobusu. Nije je potrebno poništavati već je po zahtevu treba pokazati kondukteru.

Anonimni

Kuzman

Bio, video, toliko od mene

5 godina ago
bojan

Vladan

Nisam ni znao da postoji direktan let iz Beograda za Banja Luku. Sjajna stvar. Kolika je cena avio karte? Možda neka promocija?

5 godina ago
Milena Krstic

Sanjin Vojić

Gledao sam puno na internetu i našao da su kod vas najeftinije cene avionskih karata. Čini mi se da stalno postoji neka akcija. Sve u svemu za mene je, pošto sam jelte poslovan čovek, let avionom jedini način da brzo završim posao. Ali, bitno mi je da je i avion brz. Mada, Air Serbia uglavnom šalje propelerca, pa letovi duže traju.. Ako ima neka promo cena javljajte. Pozzz

5 godina ago
Milena Krstic

Sanja Predić

Koliko košta avionska karta i to povratna u martu mesecu – putovanje 15 dana? Kada je najjeftinija tj. za koje datume važe promotivne cene? Samo me zanimaju direktni letovi Air Serbia. Molim ponude, što više ako je moguće, u inbox da mi se pošalju.

5 godina ago
Milena Krstic

Olgica Bursać

Želim da putujem najjeftinije moguće avionom, samo da ne idem autobusom. Nije mi bitno ni vreme, samo da letim :D. Kad postoj jeftina karta, a da je putovanje vikedom – da odem petak uveče i da se vratim nedelja uveče ili ponedeljak ujutru? Nemojte da mi šaljete sve i svašta, samo jeftine ponude – do 100eur

5 godina ago

Review Banja Luka. Odustani od odgovora

Share
Published by
marko

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago