Blue Panorama Airlines

Blue Panorama Airlines je italijanska avio kompanija osnovana 1998. godine u Rimu, a članica IATA organizacije je postala 2002. godine. Njeno sedište je na aerodromu Fiumicino i obavlja redovne i čarter letove iz Italije – posebno iz Rima i Milana (aerodrom Malpensa) do različitih međunarodnih odredišta. Blu-express je brend za niskobudžetne letove kratkog i srednjeg dometa kojima upravlja Blue Panorama. Dodatni poslovni čarter letovi se vrše pod imenom Executive Blue.

Novembra 2013. nakon što je avio kompanija Belle Air prestala sa radom, Blu-express je započeo letove iz Italije do međunarodnog aerodroma Majka Tereza u Tirani, ​​.

Oktobra 2019. avio kompanija je najavila da će promeniti ime u Luke Air do kraja 2019. godine.

WEB CHECK-IN

Online check in

Web check in ubrzava proces prijave na let u odnosu na standarno prijavljivanje. Check in možete uraditi kod kuće i na taj način izbeći gužvu na aerodromu. Nakon uspešne prijave, putnici moraju da odštampaju svoju (bording) kartu za ukrcavanje.

Pre toga, bording karta će vam biti poslata na mejl od strane odgovarajuće avio kompanije kojim letite.

Putem web check in-a takođe možete prijaviti svoj prtljag, odabrati sedište, vrstu obroka (ukoliko ta opcija postoji) i još mnogo toga.

Marko Bajcetic

Davor

Prvi put sam letio ovom kompanijom prosle godine sa aerodroma Milan Malpensa i posle nesmetanog leta sletio na vreme u La Habana, Kuba. Hrana je bila u redu. Kabinska posada je bila izuzetno ljubazna i učinila je sve da let bude što prijatniji

4 godine ago

Review Blue Panorama Airlines. Odustani od odgovora

Share
Published by
Marko Bajcetic

Recent Posts

Air Montenegro

3 godine ago

Hawaiian Airlines

4 godine ago

South African Airways

4 godine ago

China Eastern Airlines

4 godine ago

Philippine Airlines

4 godine ago

Mandarin Ailrines

4 godine ago