San Dijego

Rezervišite za San Dijego avio karte i upoznajte predivnu kalifornijsku luku, smeštenu na krajnjem jugozapadu zemlje, nedaleko od meksičke granice na obali Pacifika.

Jedan od turističkih centara regije, prepoznatljiv po idealnoj klimi i dugim netaknutim plažama, ubraja se u najlepše gradove na kontinentu.

Metropola po svačijoj meri, uređena i prostrana, odlikuje se brojnim parkovima prirode i muzejima i tako je lako zavoleti je.

Kako naći povoljne avio karte za San Dijego i rezervisati ih?

Na početku stranice, u prazna polja za pretragu avio letova unesite BEG za Beograd i SAN za San Dijego.

Nakon odabira datuma polaska, povratka i broja putnika, kliknite na Pronađi let. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, lako i besplatno možete završiti rezervaciju avio karte.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ako kupite za San Dijego avio karte, omiljene i najznačajnije znamenitosti čiji obilazak preporučujemo su:

  • Balboa park 
  • SeaWorld
  • Museum of Art
  • Legoland
  • Mission Beach

Povoljne cene letova kompanije Lufthansa, koja svakodnevno prevozi putnike iz Beograda do San Dijega, možete naći na našem sajtu. Odaberite datume putovanja, unesite broj putnika i kliknite na dugme Pronađi letove. Biće vam izlistano svi raspoloživi letovi od najjeftinijeg ka najskupljem. Onaj koji vam najviše odgovara možete online da rezervišete.

ŠOPING

U četvrti Gaslamp Quarter pogledajte suvenirnice i radnje sa autentičnim proizvodima. U oblasti Hillcrest nalaze se prodavnice i galerije sa jedinstvenim predmetima i umetninama, dok antikvitete potražite u Ocean Beach Antique District.

Garderobu popularnih i ekskluzivnih modnih brendova, kao i čuvene juvelirnice možete videti u buticima smeštenim u centru, Downtown, i kvartu La Jolla. Najposećeniji tržni centri u kojima se uz kupovinu možete odmoriti i zabaviti su: Westfield Horton Plaza i Fashion Valley.

HOTELI

Ukoliko poželite i odlučite da posetite ‘savršeni’ američki grad, veliki izbor smeštaja po najpristupačnijim cenama potražite na linku hoteli u San Dijegu.

Anonimni

Fema

Obavezno posetiti muzej u centru grda

5 godina ago

Review San Dijego. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago