Kupite avio karte za Hong Kong i upoznajte luku okruženu zalivom Biserna reka i Južnim kineskim morem. Specijalna administrativna oblast Narodne Republike Kine, smeštena je na krajnjem jugoistoku zemlje.

Nekadašnja britanska kolonija, koja se danas nalazi pod upravom najmnogoljudnije države, veliki je mađunarodni trgovački i finansijski centar i jedna od najgušće naseljenih metropola kontinenta.

Prepoznatljiv po spektakularnim nebodrima, blještavim reklamama, hramovima i zelenilu, već dugo godina predstavlja najposećeniji grad na planeti.

Kako da brzo i lako rezervišete avio karte za Hong Kong?

Neophodno je da dva prazna polja za pretragu destinacija, na samom početku stranice, popunite troslovnim kodovima gradova (BEG za Beograd i HKG za Hong Kong).

Nakon što odredite datume putovanja i broj putnika, kliknite na Pronađi let. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, možete da završite rezervaciju koja je potpuno besplatna.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Rezervišite Hong Kong avio karte, a najpopularnije znamenitosti koje preporučujemo da obiđete su:

  • Istorijski muzej Hong Konga
  • Vrh Viktorija
  • Hram Veliki Buda
  • Okean park
  • Disneyland

Povoljne i pristupačne cene letova pronađite na našem sajtu, a mi izdvajamo specijalnu ponudu kompanije Emirates, kao i kompanije Qatar Airways.

ŠOPING

Suvenire i karakteristične proizvode možete naći u oblasti Mid-Level i blizini ulice Cat Street. Umetnine i antikvitete potražite duž bulevara Hollywood Road. Kompjutere i tehnološke inovacije pogledajte u četvrtima Causeway Bay, Wan Chai i Mong Kok.

Nemojte propustiti neke od poznatih pijaca na otvorenom poput Temple Street Night Market i Jade Market, sa velikom i raznovrsnom ponudom. Garderobu, obuću i ukrasne predmete možete videti u radnjama tržnih centara, a najpopularniji su: IFC Mall, Harbour CityPacific Place i The Landmark.

HOTELI

U najposećenijoj svetskoj metropoli i ‘mirisnoj luci’, smeštaj po najnižim cenama potražite na linku hoteli u Hong Kongu.

Idealan period za posetu ovoj metropoli je tokom jeseni i ranog proleća kada su temperature najprijatnije, a vlažnost najniža.

Anonimni

Dunja

Uvece nisam mogla da spavam, buka sa setalista je nezamisliva

5 godina ago

Review Hong Kong. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago