Rezervišite Beograd Milano avio karte i upoznajte čuvenu prestonicu mode i jednu od omiljenih turističkih destinacija Evrope.

Smešten na severu Italije, osnovan od strane Kelta u V veku p.n.e. najveći je i glavni grad pokrajine Lombardije.

Važan industrijski i privredni centar zemlje često nazivaju i “biserom severa” budući da ovu metropolu krase impesivna arhitektonska zdanja prepoznatljiva širom sveta.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ukoliko ste obezbedili avio karte do drugog po veličini italijanskog grada, ne smete propustiti znamenitosti kao što su:

  • Milanska katedrala
  • Skala
  • Arheološki muzej
  • Crkva Svete Marije Milostive
  • Zamak Sforca

Do prestonice evropske mode možete doći avio kompanijama Air Serbia i Alitalia, a najjeftinije direktne avionske letove potražite na našem sajtu.

ŠOPING

Ulica umetnika Brera ima male prodavnice smeštene u veoma lepim zgradama. Visoka moda može se pronaći u ulicama koje se nalaze iza Duomo: Corso Buenos Aires i Corso Vittorio Emanuele II.

Krenite od Modne četvrti, Via Verri, i prodavnice Watchmaker’s. Prostor je opremljen modernim i udobnim nameštajem. Prostor u prizemlju posvećen je proizvodima kompanije Cartier i Lange & Sohne.

Ako ste ljubitelj Prade predlažemo vam da odete u glavnu prodavnicu u Milanu, koja se nalazi u Galleria Vittorio Emanuele II. Tu je Mario Prada otvorio svoj prvi butik 1913. godine.

HRANA I RESTORANI

Obavezno probajte pancerote – milansku brzu hranu. To je pecivo blago slatkastog ukusa, punjeno mocarelom i pelatom i prženo u ulju.

Predlažemo vam i osso buco (dinstanu teletinu sa povrćem izuzetnog ukusa) i lokalni rižoto – risotto alla milanese.

Postoje barovi specijalizovani za aperitive i uvek su prepuni ljudi, atmosfera je sasvim opuštena i sve je to deo tradicionalne večere koja podrazumeva da jedete koliko god možete.

HOTELI

Kada obezbedite avio karte do grada mode, predlažemo vam da na vreme rezervišete smeštaj u Milanu u samom centru grada ili njegovoj blizini.

Imajte u vidu da se cena avionskih karata menja kako se približava datum putovanja.

Anonimni

Latinka

Sutra bih se preselila, prelepo je.

5 godina ago
Milena Krstic

Una

Kod vas su definitivno najjeftinije avionske karte. Videla sam da postoji Promocija za jesen i bas se radujem jer su karte bas jeftine, a u sred leta tri puta skuplje. Promotivne cene su meni TOP!

5 godina ago
Milena Krstic

Rada Bulajić

Našla sam na vašem sajtu promo cene avionskih karata za oktobar. Da li ima mesta da let avionom u nedelju? Gledam red letenja vidim da avion leti svakog dana.

5 godina ago
Milena Krstic

Staša Maksić

Potrebna mi je jedna avionska karta, najjeftinija moguća, Beograd Milano u jendom mseru za 04.02.2020. Ako može prepodnevni let. Cena nije toliko važna, koliko mi je bitno da do 10 ujutru stignem.

5 godina ago
Milena Krstic

Staljin

Kad kreće akcija za cene do Milana? Treba mi neka jeftina i povoljna avio karta. Šaljite mi newslettere stalno molim vas

5 godina ago

Review Milano. Odustani od odgovora

Share
Published by
marko

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago