Rezervišite avio karte na relaciji Beograd Dubai i upoznajte najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata. Smešten na obali Persijskog zaliva, nalazi se na jugoistoku Arabijskog poluostrva, nedaleko od granice sa Omanom.

Ova metropola budućnosti prepoznatljiva po blještavim neboderima i luksuznim hotelima, veštačkim kanalima i ostrvima, sav svoj raskoš i bogatstvo duguje ‘crnom zlatu’.

Nekada siromašno ribarsko selo, danas je jedna od omiljenih turističkih destinacija sveta, a impozantna zdanja, fontane i plaže nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Avio karte rezervišite online popunjavajući formu za pretragu na početku stranice. Ze Beograd unesite BEG, a za Dubai DXB. Avio kompanija flydubai uvela je direktan let iz srpske prestonice svakog dana.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Prilikom boravka u ovoj metropoli možete uživati u brojnim znamenitostima. Najpoznatiji gradski simboli i obeležja Dubaija koja ne smete propustiti su:

  • Burj Khalifa
  • Muzej Dubaija
  • Palmina ostrva
  • Plaže
  • Akvarijum 

ŠOPING

Pijace na otvorenom pored velikog izbora začina, voća i tradicionalne garderobe, nude autentične suvenire i umetnine. Izdvajaju se Bur Dubai, Safa Park i Karama Shopping Complex.

Butike i radnje sa popularnim svetskim brendovima nalaze se u ulicama Jumeirah Beach Road i Sheikh Zayed Road, a predmete od zlata je najbolje potražiti u četvrti Deira Souk.

Ako želite da se zabavite, sklonite od vrućine i kupovinu obavite na jednom mestu, odlazak u neki od fascinantnih tržnih centara je pravi izbor. Omiljeni među posetiocima su Dubai Mall, Mall of the Emirates i Burjuman Centre.

Požurite i obezbedite avio karte što pre.

HOTELI

Ukoliko želite da upoznate biser Persijskog zaliva i najveći grad Emirata, veliki izbor smeštaja po povoljnim cenama potražite na linku hoteli u Dubaiju.

Preporučujemo (iako je sve klimatizovano), pre nego što rezervišete i kupite avio karte, da izbegnete najtopliji letnji period, jer temperature mogu biti zaista jako visoke.

Anonimni

Ivanka

Ljudi su jako prijatni i ljubazni

5 godina ago
bojan

Petar

Bravo za direktan let, a i cena avio karte je skroz ok. Dubai izgleda nestvarno, ko nije bio, mora da ga poseti.

5 godina ago

Review Dubai. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago