Jedan od najvećih gradova savezne američke države Teksas, Dalas, smešten je na jugu ove prostrane zemlje, okružen brojnim jezerima.

Osnovan sredinom XIX veka, danas je sedište brojnih svetskih kompanija i predstavlja centar telekomunikacija, avio i naftne industrije.

Prostrani parkovi, akvarijumi i muzeji samo neka su od mesta na kojima se možete opustiti i uživati u izuzetnim ponudama koje ova metropola nudi.

Jeftine avionske karte za let avionom na relaciji Beograd Dalas je najbolje rezervisati preko Lufthansa aviokompanije. Postoji jedno međusletanje u Frankfurtu u oba smera.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Istražite znamenitosti Dalasa, a naša preporuka je da obavezno posetite:

  • Perot Museum of Nature and Science
  • Reunion Tower
  • Klyde Warren Park
  • Botanical Garden
  • Fort Worth Zoo

ŠOPING

Umetničke galerije, unikatne predmete i antikvitete možete kupiti u radnjama na zapadnom kraju ulice Henderson Street, kao i u četvrtima Bishop Arts District i Lower Greenville.

Garderobu i obuću popularnih brendova možete naći u predgrađima Frisco, Plano i McKinley, a ekskluzivne robne marke pogledajte buticima kvarta West Village.

Ukoliko pored kupovine na jednom mestu želite i dobru zabavu, tržni centri su pravo mesto za vas, a najpopularniji među njima su: Galleria, North Park Center i Highland Park Village.

HOTELI

U trećem po veličini gradu Teksasa i prestonici industrije, smeštaj po najpovoljnijim cenama uz veliki izbor potražite na linku hoteli u Dalasu.

Ivan Aleksić

Ivan Aleksić

Nigdje nisam vidio toliko mijesanih nacija

5 godina ago

Review Dalas. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago