Kupite avio karte za Ženevu i upoznajte najveći i glavni grad istoimenog švajcarskog kantona, smešten na krajnjem jugozapadu zemlje, na obali Ženevskog jezera. Najbrže i najpovoljnije iz Beograda možete da letite kompanijama Swiss i EasyJet.

Prestonica satova predstavlja naučni, obrazovni i finansijski centar regije i kontinenta i sedište brojnih međunarodnih organizacija.

Svetska metropola, mesto glamura i ekskluzive, modernih i tradicionalnih zdanja, čokolade i čuvenih sireva, fasciniraće vas svojim izgledom, uređenjem i lepotom.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ako rezervišete online avio karte za Ženevu, ne propustite priliku da obiđete neke od izuzetnih znamenitosti kao što su:

  • Katedrala Svetog Petra
  • Palata nacija
  • Park la Grange
  • Muzej Patek Philippe
  • Cvetni sat

Gde da kupite avio karte za Ženevu?

Jeftini avionski letovi postoje svakog dana, a na vama je da odaberete datum putovanja i rezervišete avio karte.

Popunite formu za pretragu letova na početku ove stranice. Za Beograd unesite BEG, a za Žanevu GVA. Odaberite datm polaska, povratka i broj putnika. Kliknite na žuto dugme Pronađi letove.

Biće vam prikazani svi raspoloživi letovi od najjeftinijeg ka najskupljem. Odaberite onaj koji vam najviše odgovara i napravite rezervaciju i obavite online kupovinu.

ŠOPING

Duž Rue du Mont Blanc i u ulicama u blizini, možete videti radnje sa čuvenim satovima, čokoladom i suvenirnice sa popularnim švajcarskim džepnim noževima i lokalnim proizvodima. Antikvarnice i umetničke galerije potražite u Starom gradu, u ulici Grand Rue.

Najpopularnija oblast u kojoj možete naći poznate modne brendove, ekskluzivnu garderobu i luksuzne juvelirnice je četvrt Eaux Vives i ulice Rue du Rhone i Rue du Marche. Ako volite da kupujete na jednom mestu, preporučujemo odlazak u jedan od tržnih centara. Najposećeniji su Centre Balexert, Manor Department Store i Globus Grand Magasin.

HOTELI

Ukoliko želite da posetite predivan švajcarski grad na istoimenom jezeru, veliki izbor smeštaja po najpovoljnijim cenama nalazi se na linku hoteli u Ženevi.

Gordana Popović

Gordana Popović

Švajcarci su to. Čisto, uređeno, pod konac. Skupo, ali vredi. Mnogo mi se sviđa i Ženevsko jezero. Često smo tu odmarali

5 godina ago

Review Ženeva. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago