Kupite avio karte za Tampu i upoznajte jedan od najvećih gradova Floride. Smešten u istoimenom zalivu, nalazi se na središnjem delu zapadne obale ove savezne američke države.

Industrijski, ekonomski i obrazovni centar regije, prepoznatljiv po neboderima i mnoštvu zelenila, širom kontinenta je poznat po širokom izboru atrakcija i zabave za decu i odrasle.

Metropola u kojoj možete uživati u brojnim parkovima sa izuzetnim životinjskim svetom i modernim muzejima, smatra se jako popularnom turističkom destinacijom.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Kada rezervišete avio karte za Tampu, preporučujemo da obavezno obiđete:

  • Museum of Art
  • Ybor City
  • Busch Gardens
  • Aquarium
  • Beaches

Gde da kupite avio karte za Tampu?

Do Tampe možete putovati kompanijama Norwegian i British Airways, a jeftine i povoljne letove pogledajte na našem sajtu.

ŠOPING

Tampa je fantastično mesto za provod i šoping. Čine ga raznovrsni trgovački centri i prodavnice sa garderobom, obućom, modnim detaljima, elektronskim aparatima i nakitom. Tokom boravka u gradu, obavezno posetite:

  • Centro YBor
  • Hyde Park Village
  • International Plaza and Bay Street
  • Tampa Premium Outlets

HRANA I RESTORANI

Tampa je poznata po raznovrsnoj lokalnoj kuhinji koja uključuje kubanske sendviče, dimljenu ćuretinu, goveđe kobasice, piletinu, pomfrit, prženu i dimljenu ribu, rakove, školjke, salatu Columbia, tropsko voće, kao i kolače od jagoda.

Možete posetiti sledeće restorane i gostionice: Roster Re-Dux, Oxford Exchange, Mermaid Tavern, Mise en Place, Salt Block Hospitality, Bake’ n Babes.

HOTELI

Ukoliko želite da posetite grad na zapadnoj obali sunčane države, najpristupačnije cene smeštaja se mogu naći na linku hoteli u Tampi.

TRANSPORT

Tampa ima dva međunarodna aerodroma gde se obavljaju letovi na više od 60 destinacija u okviru SAD kao i 10 međunarodnih.

Ostala prevozna sredstva uključuju: loklane autobuske linije, shuttle autobuse, taksi usluge na kopnu i vodi, usluge limuzina, terenske automobile, rent-a car usluge, električne skutere i biciklove.

Anonimni

Ceda

Gradski prevoz je vise nego povoljan

5 godina ago

Review Tampa. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago