Kupite avio karte za Rigu i upoznajte glavni i najveći grad Letonije. Smešten na ušću reke Daugave u Riški zaliv, nalazi se na obali Baltičkog mora okružen brojnim ledničkim jezerima i parkovima.

Izuzetno bogato kulturno nasleđe može se uočiti na svakom koraku dok šetajući starim kaldrmisanim ulicama uživate u divnim spomenicima, živopisnim fasadama i crkvama.

Važna međunarodna luka, trgovačko, ekonomsko i obrazovno sedište Baltika, smatra se jednom od najlepših prestonica kontinenta, čija zdanja i prirodna bogatstva privlače turiste iz svih krajeva sveta.

Kako se jednostavno rezervišu avio karte za Rigu?

U prazna polja za pretragu destinacija na početku stranice unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i RIX za Rigu).

Nakon što odredite datume putovanja i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Pojaviće se lista letova sortiranih po ceni i vremenu, a kada izaberete jedan koji vama odgovara, možete završiti rezervaciju koja je potpuno besplatna.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ako odlučite da rezervišete avio karte za Rigu, obeležja i prepoznatljivi simboli koji se posebno ističu su:

  • Stari grad
  • Etnografski muzej na otvorenom
  • Palata Rundala
  • Jurmala
  • Zoološki vrt

Putujte kompanijama Aeroflot i LOT Polish Airlines do letonske prestonice, a povoljne cene letova potražite na našem sajtu.

ŠOPING

Suvenire, autentične proizvode, umetnine i ukrasne predmete od ćilibara možete naći dok prolazite Starim gradom, kvartom Kalnciema Street Quarter i otvorenom pijacom Central Market. Antikvitete, koji su ovde jako popularni, pogledajte duž ulica Vaļņu iela i Krāmu iela.

Odeću i obuću poznatih svetskih brendova možete videti i radnjama u Krišjāņa Barona iela i Tērbatas iela. Ekskluzivna garderoba se nalazi u buticima u Elizabetes iela i 13. janvāra iela.

Ako kupovinu želite da obavite na jednom mestu, onda su tržni centri pravo mesto za vas. Izdvajaju se Galerija Centrs, Galleria Riga i Stockmann Shopping Centre.

HOTELI

Pri poseti prestonici Letonije i najvećem gradu Baltika, najpristupačnije cene smeštaja uz široki izbor pogledajte na linku hoteli u Rigi.

Ukoliko možete da birate kada ćete posetiti ovu luku, neka to bude tokom proleća, kada su dani sunčani i vedri.

Anonimni

Dragoljub

Ljudi su jako nekulturni i nisu od pomoci

5 godina ago

Review Riga. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago