Kupite avio karte za Rabat online i posetite glavni grad Kraljevine Maroko, smešten na severu Afrike, na ušću reke Bou Regreg u Atlantski okean.

Prestonica autentičnog kolonijalnog stila ukloplljenog sa tradicionalnom arhitekturom Berbera i Mavara, danas je moderna metropola kosmopotiskog duha.

Luka koju krase široki bulevari, drevna zdanja, bogata kultura i nasmejani ljudi, sve je značajna destinacija na turističkoj mapi zemlje.

Kako da rezervišete avio karte za Rabat?

U prazna polja za pretragu letova, koja se nalaze na početku stranice, unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i RBA za Rabat).

Kada odaberete datume poletanja i povratka, kao i broj putnika, kliknite na Pronađi let. Odaberite let koji vama odgovara i možete lako i besplatno završiti rezervaciju.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ukoliko rezervišete avio karte za Rabat, lepote i znamenitosti koje preporučijemo da posetite su:

  • Kasbah i kapija Bab Oudaia
  • Muzej umetnosti i andaluzijski vrt
  • Džamija Hassan
  • Arheološki muzej
  • Plaže Rabata

Jeftine i povoljne cene letova komapnije Air France do Rabata možete naći na našem sajtu. Iz Beograda se leti preko Pariza da ovog veličanstvenog grada. Odaberite datume putovanja, broj putnika i kliknite na dugme Pronađi let. Biće vam prikazani svi raspoloživi letovi za koje možete odmah online kupiti avio karte,

ŠOPING

Suvenire i autentične predmete pogledajte u ulici Rue Des Consuls u kojoj se takođe nalaze i radnje sa čuvenim tepisima. Juvelirnice i umetničke galerije su smeštene u Starom gradu (Medina). Pijaca na otvorenom, Souq Sabbat, mesto je gde pored začina i lokalnih proizvoda možete kupiti i tradicionalnu garderobu.

Odeću i obuću poznatih svetskih brendova možete videti u nekom od tržnih centara koji su sve popularniji. Preporučujemo Commercial center Méga Mall i Rabat Complex.

HOTELI

U prestonici Maroka i gradu na obali Atlantika, veliki izbor smeštaja po cenama koje su najpristupačnije potražite na linku hoteli u Rabatu.

Nejla Orlović

Nejla Orlović

Iznenadjujuce, ali bas impresivan grad

5 godina ago

Review Rabat. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago