Kupite avio karte za Nursultan i posetite glavni grad jedne od najvećih zemalja planete. Smešten na reci Išim u prostranoj azijskoj stepi, nalazi se na severu Kazahstana, okružen brojnim jezerima.

Metropola budućnosti koja fascinira svojim zdanjima, razvija se i širi svakodnevno, o čemu sa posebnom pažnjom brinu vodeće svetske građevinske kompanije.

Mlada i potpuno nova prestonica, nekadašnja Astana, koja svakog posetioca ostavlja bez daha svojim futurističkim izgledom, privlači sve veći broj turista i ljudi koji se odlučuju da život započnu baš u ovom velegradu.

Kako se brzo i lako rezervišu avio karte za Nursultan?

U polja za pretragu destinacija, na samom početku stranice, unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i TSE za Nursultan).

Kada izaberete datume putovanja i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Na ekranu će se pojaviti lista letova sortirana po ceni i vremenu trajanja, a nakon što se odlučite za onaj koji vama odgovara, možete završiti besplatnu rezervaciju.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ako odlučite da rezervišete avio karte za Nursultan, samo neka od čuda i prepoznatljivih simbola su:

  • Bajterek kula
  • Nacionalni muzej
  • Kan Šatir
  • Palata mira i pomirenja
  • Duman zabavni park

Avio kompanije Aeroflot i Belavia Airlines svakodnevno prevoze putnike do nove prestonice, a jeftine cene letova pronađite na našem sajtu.

ŠOPING

Suvenire, umetnine, tradicionalne muzičke instrumente i autentične proizvode možete videti u radnjama duž ulice Syghanaq Street i prodavnici Talisman u bulevaru Respublika Avenue.

Popularne domaće i svetske brendove, juvelirnice, ukrasne predmete i ekskluzivnu garderobu najbolje je potražiti u nekom od brojnih tržnih centara. Oni koji se izdvajaju i koji su omiljeni među posetiocima su Asia Park Mall, KeruenKhan Shatyr i MEGA Silk Way.

Požurite i rezervišite avio karte po najjeftinijim cenama.

HOTELI

U najmodernijoj prestonici Azije, smeštaj po povoljnim i pristupačnim cenama možete naći na linku hoteli u Nursultanu.

Pravo vreme za obilazak ove mlade metropole, koja je nedavno promenila ime i nazvana po prvom predsedniku, je tokom proleća i jeseni kako biste izbegli vrućine tokom leta i hladne zimske mesece.

Dragoslava Tomić

Dragoslava Tomić

Preko Abaga sam kupila kartu i putovala sa porodicom. Grad je fenomenalan i cene su sasvim korektne.

5 godina ago
bojan

Djuza

Astana izgleda fenomenalno. Pravi grad budućnosti. Najbolje je da putujete Aeroflot-om preko Moskve. Spremite se za dug let.

5 godina ago

Review Nursultan. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago