Kupite online avio karte za Melburn i istražite najveći i glavni grad savezne australijske države Viktorije. Luka kroz koji protiče reka Jara, nalazi se u morskom zalivu Port Filip na jugoistoku zemlje.

Nekadašnja prestonica kontinenta, koja odiše kosmopolitskim duhom, razvijena u doba ‘zlatne groznice’, veliki je multikultularni, obrazovni i trgovački centar ovog dela sveta.

Izuzetna arhitektura, prostrani parkovi, svetski događaji i moderna zdanja čine je jednom od najlepših i najznačajnijih metropola na južnoj hemisferi.

Kako da rezervišete avio karte iz Beograda za Melburn?

Prazna polja za pretragu destinacija na početku stranice popunite troslovnim kodovima gradova (BEG za Beograd – polazak i MEL za Melburn – sletanje).

Kliknite na dugme Pronađi let nakon što unesete broj putnika i tačne datume polaska i povratka. Kada izaberete odgovarajući let, možete završiti online rezervaciju koja je potpuno besplatna.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ako rezervišete avio karte za Melburn i poželite da upoznate ‘Viktorijin grad’, preporučujemo da obiđete:

  • Federation Square
  • Royal Botanic Gardens
  • Eureca Skydeck 88
  • Melbourne Museum
  • Beaches

Najjeftinije cene letova potražite na našem sajtu, a mi predlažemo specijanu ponudu kompanije Emirates. A svakako pogledajte i promocije Qatar Airways i Etihad Airways

ŠOPING

Čuvena pijaca, Queen Victoria Market, mesto je gde pored svežih namirnica, egzotičnih proizvoda i morskih specijaliteta možete naći najveću ponudu suvenira, garderobe i autentičnih predmeta. Umetnine pogledajte u The Rose Street Artists’ Market i Esplanade Market u kvartu St Kilda.

U samom gradskom jezgru (CBD) u ulicama Lonsdale Street, Bourke Street i La Trobe Street postoje prodavnice sa popularnim domaćim i stranim robnim markama. Ekskluzivni modni brendovi i juvelirnice nalaze se u radnjama u Collins Street i ulici Chapel Street u četvrti South Yarra.

Najposećeniji tržni centri u kojima sve neophodno možete kupiti na jednom mestu su Bourke Street Mall, Melbourne Central i Emporium Melbourne.

HOTELI

U poseti drugom najvećem australijskom gradu i bivšoj prestonici, veliki izbor smeštaja po najpovoljnijim cenama pronađite na linku hoteli u Melburnu.

Anonimni

Djurica

Cene su visocije u starom gradu

5 godina ago

Review Melburn. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago