Kupite avio karte za Manilu i upoznajte prestonicu Filipina smeštenu na istočnoj obali ostrva Luzon, na ušću reke Pasig u Južnokinesko more.

Luka koju su osnovali španski konkvistadori, potpuno uništena tokom Drugog svetskog rata, danas je jedna od najmodrnijih metropola u ovod delu planete, prepoznatljiva po mnoštvu muzeja, crkava i prostranih parkova.

Ekonomsko i industrijsko sedište arhipelaga, koje sa okolnim gradovima čini veliki i najgušće naseljeni megalopolis na svetu, svojim izgledom, prirodnim lepotama i bogatom kulturnom ponudom privlači sve veći broj turista.

Kako jednostavno rezervisati avio karte za Manilu?

Na početku stranice primetićete dva prazna polja za pretragu destinacija u koja je potrebno uneti troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i MNL za Manilu).

Nakon što odredite broj putnika i datume putovanje, možete kliknuti na dugme Pronađi let. Na ekranu će se pojaviti lista letova sortirana po ceni i dužini trajanja. Izaberete jedan koji vama najviše odgovara i završite rezervaciju koja je potpuno besplatna.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ukoliko rezervišete avio karte za Manilu, popularna odredišta posetilaca koja se posebno izdvajaju su:

  • Crkva Svetog Agustina
  • Nacionalni muzej
  • Rizal park
  • Tvrđava Santjago
  • Okeanarium

Kompanija Singapur Airlines redovno saobraća do azijske metropole, a povoljne cene avio prevoza pogledajte na našem sajtu.

ŠOPING

Pijace na otvorenom na kojima pored namirnica, lokalnih proizvoda i garderobe možete videti suvenire i umetnine, jako su popularne. Izdvojićemo Divisoria, Quiapo Market i Baclaran Market.

Omiljena mesta za kupovinu definitivno su tržni centri kojih ovde ima jako puno. Pored odeće i obuće poznatih svetskih brendova, ovde ćete naći ukrasne predmete, ekskluzivne butike i juvelirnice. Najposećeniji su SM Mall of Asia, SM Megamall, Greenbelt Mall i SM City North EDSA.

HOTELI

Kada poželite da posetite najgušće naseljeni grad na svetu, veliki izbor smeštaja po pristupačnim cenama pronađite na linku hoteli u Manili.

Najbolji period u godini za obilazak prestonice Filipina je tokom suve sezone od novembra do aprila meseca.

Anonimni

Dragana

Avio karte su povoljne za ovu destinaciju i cim nadjem drustvo zovem vas ili cu kupiti direktno na Abago

5 godina ago

Review Manila. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago