Kazablanka

Smešten na zapadu zemlje, na obali Atlantika, nalazi se najveći grad Kraljevine Maroko. Kupite avio karte za Kazablanku i upoznajte metropolu između pustinje i okeana.

Osnovana na temeljima berberske prestonice, danas je jako značajna luka na kontinentu, a svoju svetsku popularnost duguje i čuvenom holivudskom filmu.

Jedna od omiljenih turistička destinacija Afrike predstavlja čudesan spoj francuske arhitekture i šarma, jedinstvenih zdanja i predivnih plaža.

Kako da brzo i lako rezervišete avio karte za Kazablanku?

Na početku stranice se nalaze prazna polja za pretragu destinacija. Unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i CMN za Kazablanku).

Kada odredite datume polaska, povratka i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Nakon što izaberete odgovarajući let, možete završiti besplatnu rezervaciju.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ako rezervišete avio karte za Kazablanku, obeležja koje se posebno ističu, a mi ih preporučujemo su:

  • Džamija Hasana II
  • Medina
  • Jevrejski muzej
  • Trg Mohammeda V
  • Corniche

Kompanije Turkish Airlines i Air France svakodnevno prevoze putnike do Kazablanke, a najpovoljnije cene letova za željene datume putovanja pogledajte na našem sajtu.

ŠOPING

Čuvena pijaca Marché Central je mesto gde pored najsvežijih namirnica, začina i morskih specijaliteta možete naći suvenire, autentične predmete i umetnine. Garderobu popularnih svetskih brendova pronađite u četvrti Maârif, a unikatnu odeću i obuću u kvartu Derb Ghallef. Ekskluzivne butike i prodavnice možete videti u oblasti Gauthier i duž Boulevard d’Anfa.

Najposećeniji tržni centri koji pored kupovine nude i različite vrste zabave su Morocco Mall i Centre Commercial Anfaplace.

HOTELI

Kada poželite da upoznate najveći marokanski grad i luku, smeštaj po najpristupačnijim cenama potražite na linku hoteli u Kazablanci.

Idealno vreme za posetu ovoj metropoli je tokom proleća, leta i rane jeseni kada su temperature najprijatnije, a padavine najniže.

Anonimni

Djurdjevka

Uzasno mjesto – nikad vise ne bih posla tamo

5 godina ago

Review Kazablanka. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago