Rezervišite avio karte za Tenerife i upoznajte najveće kanarsko i špansko ostrvo, smešteno u Atlantskom okeanu, nedaleko od obale Zapadne Afrike.

Turistički raj, ekonomski je centar arhipelaga, prepoznatljiv po izuzetnoj lepoti, karnevalima, idealnoj klimi i bujnoj vegetaciji.

Divna arhitektura zajedno sa netaknutom prirodom i dugim peščanim plažama čine je jednom od omiljenih evropskih destinacija.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Kada kupite avio karte za Tenerife i posetite ovo ostrvo, ne propustite priliku da obiđete neke od omiljenih znamenitosti:

  • Teide nacionalni park
  • Santa Cruz
  • Muzej čoveka i prirode
  • Plaže
  • San Cristobal de la Laguna

Kako da kupite avio karte za Tenerife?

Veoma lako, brzo i jednostavno na našem sajtu! Popunite formu za pretragu letova na početku ove strane. Za Beograd unesite BEG, a za Tenerife TCI. nakon toga iz kalendara birate datum polaska, kao i datum povratka. Ukoliko više putnika ide na putovanje, odaberite broj iz padajuće liste i kliknite na žuto dugme Pronađi let.

Kada pronađete onaj koji vam najviše odgovara možete online odmah napraviti rezervaciju i obaviti kupovinu.

ŠOPING

Brojne pijace na otvorenom koje se nalaze širom Tenerifa, idealno su mesto gde pored svežih namirnica možete naći suvenire, antikvitete i umetnine.

U najpopularnijim ulicama Santa Cruza, Calle Del Castillo i Avenida Tres de Mayo, potražite radnje poznatih domaćih i svetskih brendova. Ekskluzivnu garderobu ćete naći u Calle el Pilar.

Tržni centri na ostrvu, gde se pored šopinga možete i zabaviti, pravo su rešenje za sve koji vole da kupuju na jednom mestu. Izdvajaju se Siam Mall i Centro Comercial Meridiano u prestonici i najluksuzniji, Plaza del Duque, u mestu Costa Adeje.

HOTELI

Na najvećem španskom i kanarskom ostrvu veliki izbor smeštaja po pristupačnim i povoljnim cenama nalazi se na linku hoteli na Tenerifama.

Jeftin avio prevoz pružaju vam kompanije Swiss, KLM, Alitalia, a avio karte za Tenerife za njihove letove možete rezervisati online na našem sajtu.

Dejan Micić

Dejan Micić

Izrazito vetrovit grad. Jedino prija kad su velike vrućine i vi na plaži. Mada mi je pesak išao onda u oči

5 godina ago

Review Tenerife. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago