Kupite avio karte za Pert i upoznajte glavni i najveći grad Zapadne Australije, jedne od njenih saveznih država. Smešten na širokom ušću reke Svon u Indijski okean, nalazi se na krajnjem jugozapadu kontinenta.

‘Najveća, najusamljenija metropola’ kako je često nazivaju, egzotična i prostrana, prepoznatljiva po brojnim parkovima, plažama i prirodnim bogatstvima, smatra se jednom od najlepših na južnoj hemisferi.

Prva evropska kolonija u ovom delu sveta, očaraće vas i fascinirati, jer sve na šta ste navikli, ovde je potpuno drugačije!

Kako da rezervišete avio karte za Pert?

U prazna polja za pretragu destinacija, na samom početku stranice, neophodno je uneti troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i PER za Pert).

Odaberite datume putovanja i broj putnika, a zatim kliknite na dugme Pronađi let. Kada izbaberete let koji vam najviše odgovara, možete završiti besplatnu rezervaciju.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ukoliko rezervišete avio karte za Pert, znamenitosti i lepote koje preporučujemo da obiđete su:

  • Kings Park
  • Caversham Wildlife Park – možete da se družite i mazite sa kengurima i koalama
  • Fremantle
  • Cottesloe Beach
  • Aquarium of WA

Najpovoljnije cene letova pronađite na našem sajtu, a mi za vas izdvajamo specijanu ponudu kompanije Emirates.

ŠOPING

Suvenire i karakteristične predmete pogledajte dok se šetate centrom grada (CBD) i u radnjama u predgrađu Fremantle i oblasti Subiaco. Umetnine i tradicionalne aboridžinske proizvode možete naći u galerijama u ulici King Street.

Popularne domaće i strane brendove možete videti u Hay Street i Murray Street, a ovde se takođe nalaze i brojne juvelirnice sa nakitom od čuvenog opala.

Ekskluzivnu garderobu i obuću najbolje je potražiti u nekom od tržnih centara koji pored kupovine nude i različite vrste zabave. Izdvajaju se Westfield Carousel, Claremont Quarter i Garden City.

HOTELI

Kada ste u najvećem gradu Zapadne Australije i egzotičnoj metropoli, veliki izbor smeštaja po povoljnim i prisupačnim cenama pronađite na linku hoteli u Pertu.

U ovoj luci sezona traje tokom čitave godine, ali treba napomenuti da leta umeju da budu vrela (od decembra do marta), a zime kišovite (jun, jul i avgust).

Anonimni

Djukan

Avanturisticki park je blizu centra, djeca su uzivala

5 godina ago

Review Pert. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago