Mančester

Kupite avio karte za Mančester i posetite drugi po veličini grad u Ujedinjenom Kraljevstvu kroz koji protiče reka Irvel. Smešten u ravnici i okružen Peninskim planinama, nalazi se na severu Engleske, nedaleko od obala Irskog mora.

Nekada malo trgovačko naselje, danas je jedan od najvažnijih kulturnih i ekonomskih centara monarhije, poznat po sjajnoj muzičkoj i sportskoj sceni, brojnim muzejima i znamenitostima.

Metropola u kojoj je dobar provod zagarantovan, oduvek je privlačila brojne posetioce iz svih krajeva sveta izuzetnim arhitektonskim zdanjima, trgovima i pabovima.

Kako da brzo i lako rezervišete avio karte za Mančester?

Prazna polja za pretragu destinacija na početku stranice popunite troslovnim kodovima gradova (BEG za Beograd i MAN za Mančester).

Nakon što odredite datume polaska, povratka i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Na ekranu će se pojaviti sortirana lista letova, izaberite jedan koji vama odgovara i završite besplatnu rezervaciju avio karte.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Kada rezervišete avio karte za Mančester, grad je najbolje upoznati razgledajući prepoznatljiva odredišta i njegove simbole:

  • Town Hall
  • Museum of Science and Industry
  • Manchester Art Gallery
  • Heaton Park
  • Chester Zoo

Kompanija British Airways svakodnevno prevozi putnike do Mančestera, a povoljne cene letova pronađite na našem sajtu.

ŠOPING

Sunenire, autentične i ručno rađene umetnine možete videti u radnjama duž ulice Bradley Street i četvrti Northern Quarter, a nakit i ukrasne predmete u High Street. Poznate domaće i svetske brendove naći ćete u prodavnicama u Cross Street, Market Street i njenoj blizini. Ekskluzivniju garderobu, odeću i obuću modnih dizajnera potražite u ulici King Street.

Obiđite neke od tržnih centara ukoliko sve neophodno želite da kupite na jednom mestu. Izdvojićemo najpopularnije: Arndale Centre, intu Trafford Centre i Affleck’s.

HOTELI

U prestonici moderne industrijalizacije, čuvenoj po sportu i muzici, najpristupačnije cene smeštaja pogledajte na linku hoteli u Mančesteru.

Anonimni

Doroteja

Cene u velim mega marketima su bas povoljne

5 godina ago

Review Mančester. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago