Kupite avio karte za Kolombo i upoznajte najveći i glavni grad Šri Lanke. Smašten na zapadnoj obali ove ostrvske zemlje, nalazi se na ušću reke Kelani u Indijski okean.

Nekada obavezna stanica brodova na putu između Južne Afrike i Australije, večito na udaru evropskih osvajača, danas je jedna od najvećih transportnih luka na kontinentu.

Metropola prepoznatljive moderne arhitekture, tradicionalnih i kolonijalnih zdanja, okružena je neverovatnim prirodnim lepotama, peščanim plažama, tropskim šumama, poljima čajeva i prava je egzotična destinacija.

Kako možete rezervisati avio karte za Kolombo?

Prazna polja za pretragu destinacija na početku stranice popunite troslovnim kodovima gradova (BEG za Beograd i CMB za Kolombo).

Nakon što odredite datum polaska, povratka i broj putnika, kliknite na Pronađi let. Kada iz sortirane liste letova po ceni i dužini trajanja izaberete jedan koji vam odgovara, možete završiti potpuno besplatnu rezervaciju.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ukoliko rezervišete avio karte za Kolombo, popularna odredišta koja morate obići su:

  • Nacionalni muzej
  • Hram Gangaramaya
  • Šetalište Galle Face Green
  • Viharamahadevi park
  • Negombo

Kompanije Emirates i Fly Dubai redovno saobraćaju do prestonice Šri Lanke, a jeftine i pristupačne cene avionskih letova pronađite na našem sajtu.

ŠOPING

Suvenire, autentične proizvode, maske, antikvitete i nakit potražite u radnji Laksala u u lici York Street. Umetnine i galerije pogledajte duž Galle Road i blizini trga Independence Square.

Popularne svetske brednove, odeću, obuću, eletronske uređaje, ukrasne predmete i radnje sa najrazličitijom ponudom čajeva možete naći u nekom od tržnih centara. Najposećeniji i omiljeni među meštanima i posetiocima su Majestic City, Arcade Independence Square i Odel.

HOTELI

Veliki izbor smeštaja po povoljnim cenama u najvećem gradu nekadašnjeg Cejlona, sadašnje Šri Lanke, nalazi se na linku hoteli u Kolombu.

Za posetu ovoj toploj i vlažnoj metropoli predlažemo da preskočite kišovite periode koji traju od aprila do maja i od septembra do novembra meseca.

Anonimni

Dragutin

Stari dio grada je neuredan- smece ima previse

5 godina ago

Review Kolombo. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago