Guangdžou

Kupite avio karte za Guangdžou i upoznajte prestonicu kineske provincije Guangdong. Smeštena na obali zaliva Biserna reka, nalazi se u neposrednoj blizini Hong Konga.

Jedna od najvažnijih trgovačkih luka i drevni grad, značajno je finansijsko sedište koje se užurbano razvija i privlači sve veći broj turista.

Moderna metropola prepoznatljiva po neboderima i parkovima punim cveća, smatra se jednom od najlepših i omiljenih za život u ovom delu planete.

Kako da rezervišete avio karte za Guangdžou?

Na samom početku stranice u polja za pretragu destinacija unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i CAN za Guangdžou).

Kada odredite broj putnika i datume polaska i povratka, kliknite na dugme Pronađi let. Pojaviće se ponuda sortirana po ceni i dužini letova, a nakon što izaberete onu koji vam najviše odgovara, možete završiti besplatnu rezervaciju.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ukoliko rezervišete avio karte za Guangdžou, znamenitosti koje se posebno izdvajaju su:

  • Toranj Kanton
  • Guangdong muzej
  • Hram Šest drva banjana
  • Južnokineski botanički vrt
  • Čimelong zabavni park

Putujte do Guangdžua kompanijama Qatar Airways, Aeroflot i Singapur Airlines, a povoljne cene letova potražite na našem sajtu.

ŠOPING

Beijing Road je najpopularnija trgovačka ulica sa velikim brojem najraznovrsnijih prodavnica. Ovde možete naći radnje sa suvenirima, autentičnim predmetima i umetninama, garderobom i nakitom. Takođe jako popularna je i ulica Shangxiajiu sa sličnom robom po nešto nižim cenama.

Odeću i obuću poznatih domaćih i svetskih brendova, kao i juvelirnice sa čuvenim ukrasima od žada, pogledajte u kvartu Tianhe District, u samom centru grada. Najluksuznija oblast je Zhujiang New Town u kojoj se nalaze impresivni oblakoderi i eksluzivne robne kuće.

Ukoliko volite da kupovinu obavljate u tržnim centrima, predlažemo neke od njih: China Plaza, Mall of the World i TeeMall.

HOTELI

U glavnom gradu provincije Guangdong i ‘kapiji Kine’, smeštaj po najpristupačnijim cenama pronađite na linku hoteli u Guangdžou.

Dusanka Gordić

Dusanka Gordić

Išli smo na turnir u fudbalu. Muž mi je igrao. Lep je grad. Imala sam vremena da obiđem i kupujem.

5 godina ago

Review Guangdžou. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago