Rezervišite avio karte za relaciju Beograd Šangaj i posetite najmnogoljudniji kineski grad. Smešten na širokom ušću reke Jangce u Istočno kinesko more, smatra se jednom od najznačajnijih luka u Aziji.

Svetski trgovački centar i metropola budućnosti, predstavlja specifičan spoj monumentalnih zdanja, zapadnjačkog duha i tradicionalizma.

Grandiozni megalopolis koji se menja i raste pred očima posetilaca, osvojiće vas svojim kosmopolitskim duhom, a brojni hramovi, neboderi i vrtovi ostaviti bez daha.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Kada kupite avio karte za Šangaj, znamenitosti koje ne smete propustiti su:

  • Bund
  • Vrtovi Yuyuan 
  • Muzej Šangaj
  • Biserni toranj
  • Disneyland

Gde da kupim avio karte Beograd Šangaj?

Najpovoljnije avio letove za Šangaj možete naći na našem sajtu, a mi preporučujemo specijalnu ponudu kompanije Emirates.

Odaberite grad odakle želite da putujete – za Beograd unesite BEG, za Podgoricu TGD ili jednostavno unesite samo naziv grada odakle krećete. Za Šangaj unesite SHA. Odaberite datume polaska i povratka, kao i broj putnika i kliknite na dugme Pronađi let.

ŠOPING

Najraznovrsnije suvenire, antikvitete i karakteristične umetnine pogledajte na otvorenoj pijaci Dongtai Road Antique Market. Zaljubljenici u čaj ne smeju zaobići Tianshan Tea Market.

Jako popularna četvrt Nanjing Road, centar je mode i mesto gde možete naći poznate domaće i svetske  brendove i tradicionalnu garderobu. Ekskluzivnu odeću i obuću potražite u kvartu Xintiandi, duž bulevara Huaihai Road i u ulici Fuxing West Road.

Ukoliko želite da izbegnete gradsku gužvu i sve neophodno kupite na jednom mestu, tržni centri su pravo rešenje. Izdvojićemo IFC Mall, Super Brand Mall i K11.

HOTELI

U finansijskoj prestonici Azije i kineskom megalopolisu, veliki izbor smeštaja po najpovoljnijim cenama nalazi se na linku hoteli u Šangaju.

Kako bi ste izbegli kišu i vrućinu tokom proleća i leta, svoj put u Šangaj je najbolje planirati oktobra i novembra meseca.

Anonimni

Filiman

Nisam uspjela da obidjem sve ovaj put – ima previse u ponudi

5 godina ago

Review Šangaj. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago