Rezervišite avio karte Beograd Majami i posetite najveći grad savezne američke države Floride. Smešten na krajnjem jugoistoku zemlje, nalazi se između močvare Everglejds, zaliva Biskejn i Atlantskog okeana.

Kulturno, finansijsko i poslovno sedište regije, jedna je od omiljenih turističkih destinacija posetilaca iz celog sveta.

Centar zabave i provoda, dugih peščanih plaža, luksuza i prirodnih lepota, sa pravom se naziva jednom od najatraktivnijih metropola na kontinentu.

Kako jednostavno rezervisati avio karte iz Beograda za Majami?

Unesite troslovne oznake gradova (BEG za Beograd i MIA za Majami) u prazna polja za pretragu destinacija na početku stranice.

Kada odredite tačan broj putnika i datume polaska i povratka, kliknite na dugme Pronađi let. Nakon što izaberete letove koji vam najviše odgovaraju, lako i besplatno možete završiti rezervaciju.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ukoliko kupite avio karte Beograd Majami, preporučujemo da obiđete sledeće znamenitosti:

  • South Beach
  • Vizcaya Museum and Gardens
  • Everglades
  • Saaquarium
  • Miami Zoo

Najjeftinije cene letova potražite na našem sajtu, a mi vam predlažemo specijalnu ponudu kompanije Lufthansa. Takodje, sjajne cene imaju Turkish Airlines i Austrian Airlines aviokompanije.

ŠOPING

Bayside Marketplace na otvorenom mesto je sa velikim izborom suvenira i autentičnih proizvoda. Antikvarnice i unikatne prodavnice garderobe možete videti u četvrti Coconat Grove.

Ekskluzivnu odeću, obuću i ukrasne predmete pogledajte u buticima u kvartu Design District i kraju Bal Harbour. Najpopularniji modni brendovi se nalaze u radnjama u ulicama Lincoln Road, Collins Avenue i Ocean Drive.

Ako pored kupovine želite i da se zabavite, postoje brojni tržini centri, a izdvajaju se Aventura Mall, Dolphin Mall i Sawgrass Mills.

HOTELI

U najlepšem gradu ‘sunčane’ države smeštaj po najpristupačnijim cenama se može naći na linku hoteli u Majamiju.

Turistićka sezona u ovoj metropoli traje tokom čitave godine, ali ako odlučite da je posetite s’ jeseni ponesite kišobrane i kabanice.

Anonimni

Djurica

Predobra ponuda aktivnosti

5 godina ago

Review Majami. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago