Rezervišite avio karte Beograd Klivlend i upoznajte drugi najveći grad u saveznoj američkoj državi Ohajo, koji se nalazi na ušću reke Kajahoga u jezero Iri.

Nekada sedište teške industrije, danas je obrazovni i medicinski centar koji se ponosi svojim izuzetnim kulturnim naslađem i prostranim parkovima po kojima je prepoznatljiv.

Metropola stotinu nacija, sa brojnim muzejima, pozorištima i razvijenom muzičkom scenom, smatra se jednom od omiljenih za život na čitavom kontinentu.

Rezervišite avio karte Beograd Klivlend brzo i lako!

Unesite troslovne kodove gradova u prazna polja za pretragu destinacija na početku stranice (BEG za Beograd i CLE za Klivlend).

Zatim, nakon odabira broja putnika i datuma polaska i povratka, kliknite na Pronađi let. Kada pronađete let koji vam odgovara, jednostavno i besplatno možete da završite rezervaciju. Plaćanje možete izvršiti ebankingom, uplatom u banci ili Visa – Master karticom online prilikom pravljenja rezervacije na našem sajtu.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ukoliko kupite avio karte Beograd Klivlend, uživajte u brojnim znamenitostima, a izdvajaju se:

  • Museum of Art
  • Rock and Roll Hall of Fame
  • Metroparks Zoo
  • Botanical Garden
  • Cleveland Orchestra

Najjeftinije cene letova iz Beograda za Klivlend kompanijom Lufthansa potražite na našem sajtu. U oba smera imaćete kratko međusletanje u Frankfurtu.

ŠOPING

Šetajući kroz centar grada, Downtown, možete naći brojne suvenirnice i prodavnice sa lokalnim proizvodima. Antikvitete potražite duž bulevara Lorain Avenue, dok se umetničke galerije nalaze u kvartu Little Italy.

Garderobu i popularne brendove pogledajte u radnjama smeštenim u blizini trga Public Square. Ekskluzivnu odeću i obuću možete videti u četvrti Tremont. Ako pri kupovini hoćete i da se zabavite, tu su izuzetni tržni centri. Preporučujemo Tower City Center, The Arcade i Westgate Shopping Center.

HOTELI

U poseti ‘šumskom gradu’ na obali jezera Iri, smeštaj po cenama koje su najpristupačnije nađite na linku hoteli u Klivlendu.

Anonimni

Emilijan

Pozicija grada je odlicna – lako se orijentisati

5 godina ago

Review Klivlend. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago