Međunarodni aerodrom Tampa (Tampa International Airport ) je udaljen 8km od centra grada Tampe. Jedan je od dva aerodroma u Sjedinjenim Američkim Državama sa kog možete direktno leteti ka četiri grada na Kubi: Havani, Kamagveju, Olginu i Santa Klari.

LOUNGES

Saloni na aerodromu Tampa

American Airlines Admirals Club – kontrolna oblast, hol F, blizu gejta 85. Možete naći: alkoholna/bezalkoholna pića, štampu, grickalice, TV, WiFi, radne prostorije.

Radno vreme: 05:15h – 19h, 24/7

Delta Sky Club – kontrolna oblast, hol E, blizu gejta 68. Poseduje: alkoholna/bezalkoholna pića, faks, magazine i štampu, grickalice, TV, WiFi, telefonske govornice.

Otvorite ovaj video i pogledajte unutrašnjost Delta Sky Club salona.

Radno vreme: 04:30h – 07:30h, 24/7

USO Lounge – Ticketing oblast, Nivo 2, iza šaltera avio kompanije British Airways. U ponudi su: besplatne grickalice i piće, TV, biblioteka, video igrice, kompjuterske sale, prostorije za decu, prostorije za odmor.

Radno vreme: 08h – 20h, 24/7

WIFI

WiFi mreža je otvorena, tako da se može koristiti besplatno.

CHECK-IN

Putnicima se savetuje da sa avio kompanijom kojom putuju provere kada tačno moraju biti na aerodromu da bi se na vreme prijavili na let, kao i da li postoji mogućnost prijave putem interneta.

TRANSFER ZONA

Minimalno vreme potrebno putniku da se sa jednog ukrca na drugi let je 40 minuta. Između lokalnih/međunarodnih, međunarodnih i međunarodnih/lokalnih letova najkraće potrebno vreme je 1 sat.

TRANSPORT

Transport sa aerodroma

Autobus – HART saobraća na svakih 30 minuta do centra Tampe. Autobusko stajalište se nalazi kod Crvenog šaltera za povraćaj prtljaga. Putovanje traje oko 40 minuta. Besplatni šatl autobus polazi sa Nivoa 1 do velikog šoping kompleksa, International Plaza.

Taksi – udruženja Yellow Cab i United Cab kojima se možete prevesti do željene destinacije. Putovanje traje 15-ak minuta do centra grada.

PARKING

Na aerodromu je dostupan kratkoročni parking sa direktnim pristupom do terminala putem lifta. Dugoročni parking je povezan sa aerodromom pešačkim mostovima i prugom. Prvi sat parkiranja na ovim parkinzima je besplatan.

FREE SHOP, MENJAČNICE I BANKE

Duty free prodavnice se nalaze u holovima E i F.

Na aerodromu se nalazi banka i nekoliko bankomata i menjačnica.

LICA SA INVALIDITETOM

Aerodrom je u potpunosti prilagođen putnicima sa invaliditetom i poseduje specijalne toalete, liftove, rampe, kao i TTI/TDD telefone za osobe sa oštećenim sluhom.

Posebna parking mesta su obezbeđena unutar kratkoročnih i dugoročnih parkinga.

Marko Bajcetic

Duki

Sjajno iskustvo. Procedure su jako brze i sve je odlicno organizovano

5 godina ago
marko

Sreten

Izuzetno čist aerodrom

5 godina ago

Review Tampa. Odustani od odgovora

Share
Published by
Marko Bajcetic

Recent Posts

OR Tambo Johanezburg

4 godine ago

Odesa

4 godine ago

Danilo Galički Lavov

4 godine ago

Platov Rostov na Donu

4 godine ago