Avio karte Beograd Solun

Želite da upoznate Aristotelov grad na obali Egejskog mora? Posetite naš sajt i obezbedite direktne avio karte kompanije Air Serbia na relaciji Beograd Solun online.

Požurite i iskoristite jedinstvene promo cene. Povratne avio karte mogu biti vaše već od 79€, a sve upite šaljite na info@abago.com.

Direktan let Beograd Solun – cena

Povratne avio karte kompanije Air Serbia možete naći već po ceni od 175€ (napominjemo da je cena bez prtljaga). Ovaj iznos se menja i zavisi od broja slobodnih mesta i klase u avionu,a raste kako se dan putovanja bliži.

Kako da u samo par koraka rezervišete avio karte Beograd Solun?

 

 

Dva polja za pretragu destinacija koja su smeštena na početku stranice neophodno je popuniti troslovnim kodovima gradova (BEG za Beograd i SKG za Solun).

Kada odredite broj putnika i datume polaska i povratka, kliknite na dugme Pronađi let. Prikazaće vam se lista sortirana po ceni i dužini trajanja putovanja, a vi izaberite odgovarajuće.

Odaberite način plaćanja i unesite podatke putnika, a zatim završite potpuno besplatnu rezervaciju.

Red letenja na liniji Beograd Solun

Avio kompanija Air Serbia je svojim putnicima omogućila direktne letove na ovoj relaciji. Polasci su svakog dana sa aerodroma Nikola Tesla i to u dva termina: 00:20h (dolazak u 02:50h po lokalnom vremenu) i 13:20h (dolazak u 15:25h po lokalnom vremenu). Sletanje je na aerodromu Makedonia Solun koji se nalazi na 13km od centra grada.

 

 

Dozvoljeni prtljag za direktan let iz Beograda do Soluna

Ručni prtljag

Kada putujete kompanijom Air Serbia, vodite računa da vaš ručni prtljag bude u granicama dozvoljenog (40x20x55cm, težine do 8kg). Osim ručnog prtljaga, možete poneti i jednu dodatnu torbu do 4kg.

 

 

Predati prtljag

Ukoliko letite ekonomskom klasom, vaš predati prtljag ne bi smeo da bude teži od 23kg. Preporučujemo da pre putovanja obavezno proverite da li je u cenu avio karte uračunat predati prtljag ili se on plaća naknadno.

Smeštaj u Solunu

Na našem sajtu pored direktnih avionskih letova možete naći i veliku ponudu smeštaja po najpovoljnijim cenama na linku hoteli u Solunu.

bojan

Giga

Svaki put kada se vraćamo sa mora, Solun je za mene i Jecu nezaobilazna stanica.

5 godina ago
bojan

Milanče

Bio sam ovog proleća sa sestrom i zetom, uživali smo u svakom trenutku.

5 godina ago
Milena Krstic

Bobi i Milena

@Gigo kad da dodjemo u goste? Gde idete na more u Grcku?

5 godina ago
Milena Krstic

Petar Pepi Orlović

Bio sam prošle godine sredinom jula. Jedva sam našao parking mesto

5 godina ago

Review Avio karte Beograd Solun. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Tivat Istanbul direktan let Air Montenegro

Ukoliko su vam potrebne jeftine avio karte do najvećeg turskog grada i metropole na Bosforu, otvorili ste pravu stranicu. Online…

3 godine ago

Podgorica Frankfurt Air Montenegro direktan let

Potrebne su vam najjeftinije avio karte do čuvenog grada na Majni i finansijskog centra Nemačke? Sve što je potrebno je…

3 godine ago

Tivat Ljubljana Air Montenegro direktan let

Potrebna vam je jeftina avio karta do slovenačke prestonice? Na pravom ste mestu! Na našem sajtu možete online rezervisati mesto…

3 godine ago

Tivat Banja Luka Air Montenegro letovi

Tražite najjeftinije avio karte sa primorja do glavnog grada Republike Srpske? Letovi avio kompanije Air Montenegro na relaciji Tivat Banja…

3 godine ago

Beograd Podgorica avion Air Montenegro

Tražite direktne letove do crnogorske prestonice po najpovoljnijim cenama.? Rezervišite avio karte na relaciji Beograd Podgorica online na našem sajtu što pre. Avion…

3 godine ago

Podgorica Beograd Air Montenegro letovi

Potrebni su vam Air Montenegro letovi na relaciji Podgorica Beograd? Od 10. juna možete rezervisati jeftine avio karte online na našem…

3 godine ago