Avio karte Beograd Lavov

Air Serbia uvodi direktan let na relaciji Beograd Lavov, a avio karte možete rezervisati online na našem sajtu. Iskoristite promotivne cene do 02. marta i obezbedite avionske karte za putovanja u bilo kom periodu od 05. juna do 31. decembra 2020. godine.

Cena avio karte

Povratne avio karte tokom promotivnog perioda možete kupiti po ceni od 139€. Požurite i rezerevišite sebi mesto u avionu što pre i iskoristite ovu jedinstvenu akciju avio kompanije Air Serbia.

Kako online rezervisati avio karte za direktan let

Prazna polja, koja ste primetili na početku stranice, ispunite troslovnim kodovima za Beograd (BEG) i Lavov (LWO).

Dodajte informaciju od broju putnika i unesite datume polaska i povratka. Nakon toga kliknite na dugme za pronalazak letova.

Odaberite jednu opciju od ponućenih, dopunite podatke o putnicima, odaberite način plaćanja i završite besplatnu rezervaciju za vaš direktan let.

Red letenja

Avio kompanija Air Serbia od 05. juna uvodi četiri nedeljna leta između Beograda i Lavova. Polasci sa aerodroma Nikola Tesla su ponedeljkom, sredom, petkom i subotom u 00:20h, sa dolaskom u 03:25h po lokalnom vremenu. Sletanje je na aerodromu Danilo Galički koji se nalazi na 6km od centra Lavova.

Promotivna prodaja avio karata traje do 02. marta. Ova promocija se odnosi na letove u periodu od 05. juna do kraja godine.

Dozvoljeni prtljag

Ručni prtljag

U avion sa sobom možete poneti ranac ili torbu dimenzija 40x20x55cm, maksimalne težine do 8kg. Pored ručnog prtljaga omogućeno je uneti i jednu manju torbu do 4kg.

Predati prtljag

Kada letite ekonomskom klasom, dozvoljene zbirne dimenzije predatog prtljaga limitirane su na 158cm (visina+dužina+širina), dok je maksimalna težina kofera do 23kg.

Smeštaj u Lavovu

Nakon rezervacije leta neophodno je pronaći i mesto u kome ćete odsesti. Kliknite na link hoteli i apartmani u Lavovu i pronađite odgovarajući smeštaj po najpovoljinijim i najpristupačnijim cenama.

Ana Bogojevic

Isidora

da li postoje još neke povratne avio karte za direktan let do lavova, ili je u pitanju samo sezonski let

4 godine ago

Review Avio karte Beograd Lavov. Odustani od odgovora

Share
Published by
Ana Bogojevic

Recent Posts

Tivat Istanbul direktan let Air Montenegro

Ukoliko su vam potrebne jeftine avio karte do najvećeg turskog grada i metropole na Bosforu, otvorili ste pravu stranicu. Online…

3 godine ago

Podgorica Frankfurt Air Montenegro direktan let

Potrebne su vam najjeftinije avio karte do čuvenog grada na Majni i finansijskog centra Nemačke? Sve što je potrebno je…

3 godine ago

Tivat Ljubljana Air Montenegro direktan let

Potrebna vam je jeftina avio karta do slovenačke prestonice? Na pravom ste mestu! Na našem sajtu možete online rezervisati mesto…

3 godine ago

Tivat Banja Luka Air Montenegro letovi

Tražite najjeftinije avio karte sa primorja do glavnog grada Republike Srpske? Letovi avio kompanije Air Montenegro na relaciji Tivat Banja…

3 godine ago

Beograd Podgorica avion Air Montenegro

Tražite direktne letove do crnogorske prestonice po najpovoljnijim cenama.? Rezervišite avio karte na relaciji Beograd Podgorica online na našem sajtu što pre. Avion…

3 godine ago

Podgorica Beograd Air Montenegro letovi

Potrebni su vam Air Montenegro letovi na relaciji Podgorica Beograd? Od 10. juna možete rezervisati jeftine avio karte online na našem…

3 godine ago