San Francisko

Kupite za San Francisko avio karte i posetite grad smešten na zapadu savezne američke države Kalifornije, na obali Tihog okeana.

Turistički centar, sedište velikog broja svetskih kompanija, prepoznatljiv po mostu i strmim brežuljcima, metropola je različitosti, ravnopravnosti i sloboda.

Ova luka unikatne arhikekture, predivne prirode i specifičnog šarma, osvojiće vas svojom lepotom i izgledom čim je upoznate.

Kako se mogu rezervisati jeftini avio letovi za San Francisko?

U prazna polja za pretragu letova koja se nalaze na početku stranice, unesite troslovne kodove (BEG za Beograd i SFO zas San Francisko).

Kada odaberete broj putnika i datume povratka i polaska, kliknite na dugme Pronađi let. Po izboru leta koji vama najviše odgovara, možete završiti potpuno besplatno rezervaciju avio karte. Plaćanje možete izvršiti u bilo kojoj banci ili online Visa ili Master karticom.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ukoliko rezervišete San Francisko avio karte, znamenitosti koje preporučujemo i izdvajamo su:

  • Coit Tower
  • Museum of Fine Art
  • Golden Gate
  • Golden Gate Park
  • Alcatraz Island

Svakodnevni jeftini avio letovi kompanije Lufthansa do San Franciska, nalaze se na našem sajtu. Izbor je samo vaš!

ŠOPING

U omiljenim turističkim kvartovima, Fisherman’s Wharf i Marina District, postoji veliki broj prodavnica sa suvenirima i najrazličitijim proizvodima. Umetnine potražite u galerijama i radnjama smeštenim u četvrti The Haight i Hayes Valley.

Garderobu i najpopularnije svetske brendove pogledajte duž ulice Union Street i u blizini trga Union Square. Ekskluzivnu odeću, obuću i ukrasne predmete proberite u Maiden Line i Fillmore Street.

U tržnim centrima se pored kupovine možete i dobro zabaviti, a najposećeniji su Westfield San Francisco Centre, Union Square Shopping Plaza i Stonestown Galleria.

HOTELI

U gradu tramvaja i strmih ulica sa najpoznatijim mostom na svetu, veliki izbor smeštaja uz najpovoljnije cene nađite na linku hoteli u San Francisku. Takođe, možete pogledati i ponudu apartmana i hostela na napred navedenom linku.

Anonimni

Feodor

Taxi je pristupacan tako da smo lako stizali od mjesta do mjesta

5 godina ago

Review San Francisko. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago