Kupite avio karte na liniji Beograd Portorož i upoznajte prelepi gradić slovenačkog primorja. Smešten u Piranskom zalivu, nalazi se na obali Jadrana na krajnjem jugozapadu zemlje, nedaleko od granice sa Hrvatskom.

Luka ruža, kako glasi njen italijanski naziv, nekada je bila malo ribarsko selo, a danas je jedan od najrazvijenijih i omiljenih turističkih centara čitave regije i luksuzno mondensko letovalište.

Predivne plaže i priroda koja okružuje ovaj biser Istre uz najsavremeniju marinu, ekskluzivne hotele i gastronomske specijalitete učiniće vaš boravak nezaboravnim.

Kako da brzo i lako rezervišete avio karte Beograd Portorož?

Na početku stranice, u dva prazna polja za pretragu destinacija, unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i POW za Portorož).

Kada odredite tačne datume polaska, povrataka i ukupan broj putnika, kliknite na Pronađi let. Pojaviće se lista letova sortiranih po ceni i vremenu trajanja, a nakon što izaberete odgovarajući, možete završiti besplatnu rezervaciju.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ako rezervišete avio karte na relaciji Beograd Portorož, lepote i odredišta koja se posebno ističu su:

  • Muzej solinarstva
  • Crkva Svete Marije od Rozarija
  • Piran
  • Prirodni rezervat Strunjan
  • Postojnska jama

Kompanija Adria Airways redovno saobraća do Portoroža, a jeftine cene letova pogledajte na našem sajtu.

ŠOPING

Omiljeno šetalište, ulica Obala, mesto je gde pored užitka možete videti i radnje sa suvenirima, ukrasnim predmetima i garderobom. U blizini Tartinijevog trga u susednom Piranu naći ćete veliki broj prodavnica odeće, obuće, autentičnih proizvoda i umetnina. Ekskluzivne brendove i poznate juvelirnice potražite u buticima u okviru luksuznih hotelskih kompleksa.

Ako kupovinu volite da obavljate na jednom mestu, preporučujemo odlazak u neki od tržnih centara u okolini ovog letovališta. Najpopularniji su Park Center Koper, Planet Koper i Mercator Center Koper.

HOTELI

Ukoliko odlučite da odmor provedete u najekskluzivnijem slovenačkom letovalištu, najpristupačnije cene smeštaja možete naći na linku hoteli u Portorožu.

Anonimni

Dobrosav

Kada bi bio direktan let iz mog grada do ove prelepe destinacije sigurno bi putovala…

5 godina ago

Review Portorož. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago