Kupite Beograd Keln avio karte i upoznate jedan od najvećih i najstarijih gradova u Nemačkoj, smešten na zapadu zemlje.

Kulturni, poslovni i obrazovni centar regije, prepoznatljiv je po velikom broju muzeja, umetničkih galerija, grandioznih crkava i katedrala.

Luka na Rajni privlači turiste i posetioce iz svih delova sveta, a pored izuzetne arhitekture, uređenih parkova i raskošnih ulica, poznata je i kao prestonica čokolade.

Kako da rezervišete avio karte Beograd Keln?

U prazna polja na početku stranice unesite troslovne oznake (BEG za Beograd i CGN za Keln). Odredite datume polaska, povratka i broj putnika, a zatim kliknite na dugme Pronađi let.

Biće vam prikazani svi raspoloživi letovi sortirani od najjeftinijeg, izaberite onaj koji vama najviše odgovara i završite rezervaciju koja je potpuno besplatna.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ukoliko rezervišete Beograd Keln avio karte, preporučujemo da obavezno obiđete:

  • Katedralu
  • Stari grad
  • Muzeji Ludvig i Valraf-Riharc
  • Zoološki vrt
  • Žičaru

Putujte iz Beograda za Keln kompanijom Lufthansa, a jeftine i povoljne avionske letova pronađite na našem sajtu.

ŠOPING

Suvenire, autentične proizvode i nadaleko čuvenu Kolonjsku vodu možete naći u ulicama Hohe Straße i Schildergasse i samom gradskom jezgru. Juvelirnice, prodavnice garderobe i antikvarnice pogledajte u bilizini trfa Rudolfplatz, katedrale Dom i duž Ehrenstraße.

Ekskluzivnu odeću, obuću i prodavnice ukrasnih predmeta možete videti u Mittelstraße i kvartu Belgian Quarter. Ako kupovinu želite da obavite na jednom mestu, a da se pritom i dobro zabavite, predlažemo odlazak u neki od tržnih centara. Najposećeniji su Galeria Kaufhof, Rhein-Center Köln i Neumarkt Galerie.

HOTELI

U prestonici čokolade i gradu impresivne katedrale, veliki izbor smeštaja po najpovoljnijim cenama pronađite na linku hoteli u Kelnu.

Idealan period za obilazak nemačke luke je tokom proleća i jeseni kada su temperature najprijatnije, a padavine najređe.

Anonimni

Djuradj

Ljudi su simpaticni i druzeljubivi

5 godina ago

Review Keln. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago