Beograd Brindisi avio karte kupite online i uživajte u ovom nezaboravnom gradu! Garantujemo vam da su na našem sajtu najniže cene!

Kada pomislite na Apulja region u Italiji, Brindisi nije prva destinacija koja vam padne na pamet. Ovaj grad ima toliko toga da ponudi, da ćete poželeti da ostanete duže nego što ste planirali.

Online rezervacija avio karata

Veoma jednostavno i lako na nasem sajtu mozete rezervisati avio karte za Brindisi. Najbolje konkecije ima Alitalia avio kompanija preko Rima ili Milana.

Za Beograd unesite BEG, a za Brindisi BDS. Odaberite datume putovanja, broj putnika i kliknite na dugme Pretrazi letove.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Kada obezbedite avio karte planirajte vreme da obidjete grad i okolinu.

  • Ulice starog grada – Stare palate, prelepe katedrale, uske uličice i stare kuće pune šarma. Najbolji način da istražite stari grad u Brindisiju jeste da se jednostavno izgubite.
  • Crkva San Đovanija – Možda će vam trebati više vremena da pronađete ovu crkvu, ali će se vaš trud isplatiti kada je ugledate.
  • Obala – Zaustavite se u nekom od kafea i uživajte u predivnom pogledu na more.

ŠOPING

U regiji Apulja na raspolaganju imate veliki broj suvenira koje možete da kupite.

Šarena keramika, tekstil i kožna galanterija, po kojoj je poznata cela Italija.

HRANA I RESTORANI

Kao svuda u Italiji, Brindisi nudi vrlo ukusnu hranu i izvanredno vino. Obezbedite na vreme avio karte i uzivajte u sirokoj ponudi tradicionalnih jela.

Ova oblast je poznata po proizvodnji maslinovog ulja, sireva i izuzetnih crvenih vina, kao što su Negroamaro i Sussumaniello.

HOTELI

U Brindiziju postoji nekoliko šarmantnih hotela, a najbolje cene i izbor pogledajte na linku Hoteli – Brindizi

TRANSPORT

Aerodrom u Brindisiju se nalazi u neposrednoj blizini centra, autobus je vaš najbolji i najjeftiniji izbor kada birate prevoz do krajnje destinacije.

Anonimni

Kristina

Svi pricaju engleski, cak i cistaci ulica

5 godina ago

Review Brindisi. Odustani od odgovora

Share
Published by
marko

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago