Kupite avio karte za Bahrein i upoznajte malu ostrvsku zemlju u Persijskom zalivu, jednu od najbogatijih na svetu, smeštenu nedaleko od obala Sudijske Arabije i Katara.

Moderna zdanja, peščane plaže i bogato kulturno nasleđe po kome je najmanja arapska država prepoznatljiva, čine je jednom od omiljenih turističkih destinacija.

Prirodne lepote, čuda graditeljstva, luksuz i tradicija mogu se sresti na svakom koraku i razlog su zašto se ova kraljevina smatra centrom Bliskog istoka.

Kako rezervisati avio karte za Bahrein?

Na samom početku stranice se nalaze dva prazna polja za pretragu destinacija. Neophodno je da unesete troslovne kodove (BEG za Beograd i BAH za Bahrein).

Kada odaberete precizne datume polaska, povratka i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Nakon što se pojavi lista letova sortiranih po ceni i vremenu trajanja, izeberite odgovarajući i završite online rezervaciju koja je besplatna.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ako rezervišete avio karte za Bahrein, predlažemo da obavezno obiđete:

  • Nacionalni muzej
  • Manamu
  • Tvrđavu Bahrein
  • Rezervat Al Areen
  • Vodeni park

Kompanija Turkish Airlines svakodnevno prevozi putnike do Bahreina iz Beograda preko Istanbula, a povoljne cene letova pronađite na našem sajtu.

ŠOPING

Pijace na otvorenom su pravo mesto ako želite da pored lokalnih proizvoda, sušenog voća, urmi i ručno rađenih tepiha, pogledate suvenire i umetnine. Ovde možete naći predmete od grnčarije, nakit i tradicionalnu garderobu, a omiljena je Manama Souq.

Odeću i obuću poznatih svetskih brendova i modnih dizajnera, kao i juvelirnice sa čuvenim biserima najbolje je potražiti u sve brojnijim tržnim centrima. Osim širokog izbora pri kupovini, oni nude zabavu i mesto za odmor. Izdvojićemo City Centre Bahrain, The Avenues Bahrain i Seef Mall.

HOTELI

Ukoliko poželite da upoznate biser Persijskog zaliva, smeštaj po najpristupačnijim cenama se nalazi na linku hoteli u Bahreinu.

Poseta ovom arhipelagu se preporučuje u periodu od februara do aprila i od oktobra do decembra meseca, kako biste izbegli vrućine i visoku vlažnost vazduha.

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago