Rezervišite online avio karte za Vankuver i posetite najveći grad Britanske Kolumbije, smešten na poluostrvu Berard, između istoimenog zaliva i reke Frejzer, na krajnjem jugozapadu Kanade.

Zaštićen brojnim ostrvima i moreuzom Džordžija, predstavlja najznačajniju luku u ovom delu Pacifika, a netaknuta priroda čini ga sve popularnijom turističkom destinacijom.

Smatra se idealnim za život, a prostrani parkovi, raznovrsna kulturna ponuda, bezbrižni i nasmejani ljudi to i dokazuju. Uživaćete u lepotama ove metropole koju je tako lako zavoleti.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Kada odlučite da kupite avio karte za Vankuver, nezaobilazna obeležja i prepoznatljivi simboli koje preporučujemo da obiđete su:

  • Stanley Park
  • Art Gallery
  • Science World
  • Van Dusen Botanical Garden
  • Aqiarium

Ukoliko unapred znate kada planirate putovanje preporučujemo vam da online rezervišete avio karte jer su cene mnogo povoljnije. Popunite formu za pretragu karata na početku ove strane i dobićete istu svih raspoloživih letova.

ŠOPING

Prolazeći kroz Main Street primetićete brojne suvenirnice, unikatne prodavnice i radnje sa antikvitetima. Sam centar grada, Downtown, je najpopularnije mesto u kome možete naći veliki izbor odeće i obuće poznatih modnih brendova.

Ekskluzivnu garderobu, juvelirnice ili torbe pogledajte u ulicama Robson Street i Alberni Street, dok se čuvene galerije nalaze u oblasti South Granville.

Tržni centri koji pored kupovine nude zabavu i mesto za odmor, pravo su mesto ako sve neophodno hoćete da obavite na jednom mestu. Omiljeni i najposećeniji su Metropolis at Metrotown, CF Pacific Centre i Oakridge Centre Mall.

HRANA I RESTORANI

  • Javorov sirup – Najpoznatiji kanadski slatki proizvod. Obično se koristio u desertima, a danas ga svetski poznati kuvari stavljaju u sosove, prelive i koktele.
  • Losos – Najbolji je losos iz Tihog okeana, a najsvežiji se može pronaći u azijskim i suši-restoranima u Vankuveru.
  • Jastog – Kanađani smatraju da je meso toliko ukusno da ga treba pripremiti na najjednostavniji način, bez mnogo dodataka.
  • Divljač – Popularni su severnoamerički jelen, bizon i tuljan.

HOTELI

Ukoliko želite da upoznate najveću kanadsku luku i dragulj Pacifika, veliki izbor smeštaja po najpovoljnijim cenama možete naći na linku hoteli u Vankuveru.

Direktni avionski letovi postoje preko kompanija Lufthansa, United Airlines, KLM, Delta, Air France, Air Canada i iz Beograda ili Podgorice možete doputovati preko Minhena, Frankfurta, Pariza, Amsterdama i drugih evropskih gradova.

Anonimni

Grozdana

fali pesackih zona

5 godina ago

Review Vankuver. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago