Kupite avio karte za Paderborn i upoznajte grad koji je ime dobio po najkraćoj reci u zemlji. Okružen parkovima i jezerima, smešten na severu Nemačke, između Dortmunda i Hanovera.

Osnovan od strane Karla Velikog, prepoznatljiv po katedrali i baroknoj crkvi, značajan je centar kompjuterskih tehnologija u kome se nalaze brojne domaće i svetske kompanije.

Bogato kulturno nasleđe, muzeji, palate i dvorci, puno zelenila i crkava koje privlače posetioce iz svih krajeva Evrope, očaraće i vas svojim izgledom i lepotom.

Želite da rezervišete avio karte za Paderborn u samo par koraka?

Unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i PAD za Paderborn) u prazna polja za pretragu letova, na samom početku stranice.

Kada odredite broj putnika i datume putovanja, kliknite na dugme Pronađi let. Iz sortirane liste po ceni i vremenu trajanja, pronađite onaj koji vama najviše odgovara i završite potpuno besplatnu rezervaciju.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ako rešite da rezervišete avio karte za Paderborn, popularnija turistička odredišta koja treba izdvojiti su:

  • Katedrala
  • Nova gradska većnica
  • Muzej u carskoj palati
  • Tvrđava Wewelsburg
  • Palata Schloss Neuhau

Kompanija Lufthansa direktno saobraća između Minhena i Paderborna, a najpovoljnije cene letova potražite na našem sajtu.

ŠOPING

Dok prolazite i uživate u šetnji pešačkim ulicama od glavne železničke stanice do ulice Giersstraße, možete naći prodavnice sa veoma širokom ponudom proizvoda. Ovde se nalaze suvenirnice, radnje sa autentičnim predmetima i umetninama, butici sa popularnim domaćim i stranim brendovima.

U blizini većnice i centralnog gradskog trga možete videti i ekskluzivniju garderobu i juvelirnice. Tržni centri pored kupovine na jednom mestu nude i različite vidove zabave, a najposećeniji su Südring Center, Libori-Galerie i Dören Park.

HOTELI

Ukoliko planirate da posetite grad na najkraćoj nemačkoj reci, veliki izbor smeštaja po pristupačnim cenama potražite na linku hoteli u Paderbornu.

Anonimni

Dobroslavka

Avionom mi je skupo, ali zato autobusom mogu da putujem, pa koliko god da traje putovanje

5 godina ago

Review Paderborn. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago