Kupite avio karte za Orlando i posetite jedan od najvećih gradova Floride. Smešten na močvarnom tlu i okružen brojnim jezerima, nalazi se u središnjem delu ove savezne američke države, na krajnjem jugoistoku zemlje.

Jedinstvena priroda i plaže u okruženju, muzeji, galerije i izuzetan izbor najrazličitijih atrakcija za svačiji ukus, sa punim pravom svrstavaju ovu bajkovitu metropolu među omiljene turističke destinacije kontinenta.

Svetska prestonica zabavnih parkova, nudi neverovatan užitak za decu i ljude svih uzrasta i zagarantovani provod koji će svima ostati u prelepom sećanju.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ukoliko rezervišete avio karte za Orlando, boravak morate upotpuniti obilaskom:

  • Orlando Museum of Art
  • Sea World
  • Walt Disney World Resort
  • Kennedy Space Center
  • Legoland

Gde kupiti avio karte za Orlando?

Kompanije British Airways i Norwegian redovno saobraćaju do grada zabave, a jeftine avionske letove potražite na našem sajtu.

ŠOPING

Poznati premium trgovački centri su: Mall at Millenia sa luksuznim brendovima, obezbeđenim parkingom za kupce, WIFI, menjačnicama. Jedan od najvećih tržnih centara je svakako The Florida Mall sa odličnom ponudom  butika.

Postoje i tri outlet centra sa kvalitetnim proizvodima: Lake Buena Vista Factory Stores, Orlando International Premium, Orlando Vineland Premium.

HRANA I RESTORANI

Kuhinja je u Orlandu raznovrsna, preporučuje se da probate: svinjska rebra sa kukuruznim skrobom i sa čili sosom, pečena piletina, pileći takos, riba u crvenoj kaši, jagnjeće začinjena rebarca, dagnje i ostali morski plodovi, suši, stekovi.

Poznati restorani i mesta brze hrane su: Morimoto Asia, Cask & Larder, Pig Floyd’s, Row, Osprey Tavern, Urbain 40,  Seito Sushi, Mamak Asian Street Food, Prato pizza.

HOTELI

U prestonici zabavnih parkova, najveći izbor povoljnog smeštaja možete naći na linku hoteli u Orlandu.

TRANSPORT

Međunarodni aerodrom u Orlandu spada u jedan od najprometnijh aerodroma na Floridi. Obavlja redovne linije prema 150 destinacija. U samom centru grada nalazi se Orlando Executive aerodrom namenjen isključivo biznis i korporativnim putnicima.

Ostale vrste transporta:

  • LYNX/ LYMMO autobuski prevoz
  • vozovi
  • ekpres vozovi
  • taksi
  • rent a car

Anonimni

Cirilo

Imaju sjajne hotele na dobrim lokacijama

5 godina ago

Review Orlando. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago