Rezervišite avio karte za Madrid i posetite glavni i najveći grad Kraljevine Španije, kroz koji protiče reka Manzanares, smešten u srcu zemlje i okružen planinama.

Najviša evropska prestonica prepoznatljiva po raskošnoj lepoti i sjaju, predstavlja kulturni, ekonomski i turistički centar Pirineja.

Metropola književnosti, umetnosti, prostranih parkova i grandioznih spomenika, fasniraće vas i ostaviti bez daha.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Kada kupite avio karte za Madrid, znamenitosti koje se posebno izdvajaju i koje preporučujemo da obiđete su:

  • Kraljevska palata
  • Muzej Prado
  • Park Retiro
  • Trg Puerta del Sol
  • Nacionalni muzej i umetnički centar Kraljice Sofije

Najpovoljnije cene direktinih letova za Madrid iz Beograda kompanijom Air Serbia (sredom i nedeljom) možete naći na našem sajtu.

Avio karte za Madrid – kako rezervisati?

U formu za pretragu letova koja se nalazi na početku ove stranice unesite za Beograd BEG, a za Madrid MAD

Odaberite datum polaska i povratka, broj putnika i kliknite na dugme pronađi let. Nakon što odaberete let koji vam najviše odgovara možete uraditi online rezervaciju i plaćanje Visa ili Master karticom.

ŠOPING

Nedelja je vreme za pijacu na otvorenom, El Rastro, kada nakit, antikvitete i umetnine možete nabaviti po znatno povoljnijim cenama. Šetajući gradskim jezgrom videćete brojne suvenirnice i prodavnice sa lokalnim proizvodima.

Odeću i obuću popularnih domaćih i svetskih robnih marki pogledajte duž ulica Calle Gran Vía i Calle de Hortaleza u kvartu Chueca. Ekskluzivna garderoba, prodavnice poznatih modnih dizajnera i juvelirnice nalaze se Calle de Serrano u četvrti Salamanca.

Ako sve neophodno hoćete da kupite na jednom mestu, a da se pritom i zabavite, preporučujemo tržne centre. Izdvajaju se Centro Comercial Príncipe Pío, La Gavia i ABC Serrano.

HOTELI

Ukoliko poželite da upoznate kraljevski grad i najvišu evropsku prestonicu, veliki izbor smeštaja po najpristupačnijim cenama potražite na linku hoteli u Madridu.

Anonimni

Elizabeta

Setaliste im je prelijepo uredjeno

5 godina ago

Review Madrid. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago