Kupite avio karte za Edmonton i upoznajte prestonicu kanadske provincije Alberte, smeštenu na obalama reke Saskečevan.

Jedna od najmodernijih metropola kontinenta, prepoznatljiva po brojnim festivalima i savremenoj arhitekturi, predstavlja sve važniju turističku destinaciju severa.

Izuzetna priroda, zabavni parkovi, fontane i prostrani trgovi uveriće vas da ovaj grad nije samo veliki naftni i industrijski centar, već i mesto užitka.

Kako rezervisati avio karte za Edmonton?

Na početku stranice primetićete dva prazna polja za pretragu destinacija. Neophodno je uneti troslovne oznake gradova (BEG za Beograd i YEA za Edmonton).

Kada odredite precizne datume polaska, povratka i ukupan broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Pojaviće vam se lista letova sortiranih po ceni i dužini trajanja, a nakon što izaberete odgovarajuci, možete da završite rezervaciju koja je potpuno besplatna.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ako ste odlučili da rezervišete avio karte za Edmonton, omiljena obeležja i znamenitosti su:

  • Royal Alberta Museum
  • Legislature Building
  • Art Gallery
  • Muttard Conservatory
  • Elk Island National Park

Putujte do Edmontona kompanijama Air Canada i KLM Airlines, a najpovoljnije cene letova možete naći na našem sajtu.

ŠOPING

Umetnine, suvenire i antikvitete pogledajte u ulici High Street. Ineresantne predmete i butike možete videti u nastavku, duž 124th Street. Popularni modni brendovi i galerije se nalaze između 103th i 106th Avenue. Unikatne prodavnice i garderobu poznatih brendova pronađite u Whyte Avenue, Gateway Boulevard i kvartu Highlands.

Ako volite da kupovinu obavljate na jednom mestu, a da se pritom odmorite ili zabavite, tržni centri su pravo mesto za vas. Izdvojićemo West Edmonton Mall, Southgate Centre i Kingsway Mall.

HOTELI

U prestonici festivala i glavnom gradu Alberte, veliki izbor smeštaja po povoljnim i pristupačnim cenama potražite na linku hoteli u Edmontonu.

Najbolji period za posetu ovoj metropoli je tokom letnjih meseci, između juna i avgusta, kada su temerature najprijatnije.

Anonimni

Dusanka

Guzva na ulicima je nezamisliva

5 godina ago

Review Edmonton. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago