Kupite avio karte za Brizbejn i uživajte u lepotama glavnog i najvećeg grada savezne australijske države Kvinslend. Smešten na ušću istoimene reke u Koralno more, nalazi se na krajnjem istoku kontinenta.

Sedište industrije i finansija, jedan od centara turizma u zemlji, prepoznatljiv  je po modernim arhitektonskim zdanjima, prostranim parkovima i izuzetnim prirodnim bogatstvima.

Nastala na mestu nekadašnje kažnjeničke kolonije, danas se smatra jednom od najpoželjnijih metropola za život na svetu i pravim rajem za surfere.

Kako rezervisati avio karte za Brizbejn?

Na početku stranice nalaze se prazna polja za pretragu destinacija u koja unosite troslovne oznake gradova (BEG za Beograd i BNE za Brizbejn).

Odredite željene datume putovanja i tačan broj putnika, a zatim kliknite na dugme Pronađi let. Kada odaberete onaj koji vama najviše odgovara, možete završiti besplatnu rezervaciju.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ako rezervišete avio karte za Brizbejn, preporučujemo da obavezno obiđete:

  • Museum of Brisbane
  • South Bank Parklands
  • Gallery of Modern Art
  • City Botanic Gardens
  • Moreton Island

Najjeftinije cene letova potražite na našem sajtu, a mi izdvajamo specijalnu ponudu kompanije Emirates.

ŠOPING

Autentične suvenire, karakteristične proizvode i umetnine pogledajte u radnjama u centru grada (CBD) i ulici Queen Street. Garderobu popularnih domaćih i svetskih brendova možete videti duž James Street u oblasti Fortitude Valley i kraju Paddington.

Ukoliko pored kupovine želite i da se zabavite, preporučujemo neke od tržnih centara, a najposećeniji su Queen Street Mall, The Myer Centre i QueensPlaza.

HOTELI

U prestonici Kvinslenda i surferskom raju, najniže cene smeštaja se mogu naći na linku hoteli u Brizbejnu.

Turistička sezona u metropoli na istoku Australije traje čitave godine, ali je leto (od decembra do februara) vruće i jako vlažno.

TRANSPORT

Javni prevoz u Brizbejnu je sačinjen od vozova, autobusa, trajekata i taksija. Veliki tramvajski sistem zatvoren je 1969. godine i zamenjen sa autobusima. Pod TransLink sistemu, putnici plaćaju iste karte za sve vidove javnog prevoza.

Anonimni

Djulijana

Previse automobila na ulicama, nezgodno je za pjesake

5 godina ago

Review Brizbejn. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago