Kupite avio karte za Baku i istražite glavni i najveći grad Azerbejdžana. Smešten na obali Kaspijskog jezera u podnožju Kavkaza, nalazi se na poluostrvu Abšeron, na krajnjem istoku zemlje.

Luka, izuzetnog istorijskog i kulturnog nasleđa, jedna je od najmodernijih svetskih metropola koju krase muzeji, palate, uređeni parkovi i grandiozna arhitektonska zdanja.

Prestonica, koja se širi i razvija svakog dana, svoje ogromno bogatstvo, zahvaljujući nafti i gasu, pokazuje na svakom koraku, a posetioce ostavlja bez daha.

Kako da rezervišete avio karte za Baku?

Prazna polja za pretragu destinacija, na početku stranice, popunite troslovnim kodovima gradova (BEG za Beograd i GYD za Baku).

Kada odredite datume putovanja i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Pojaviće se lista sortirana po ceni i dužini leta. Nakon što izaberete onaj koji vama najviše odgovara, završite besplatnu rezervaciju.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ako rezervišete avio karte za Baku online, najznačajnija obeležja koja možete posetiti su:

  • Stari grad
  • Maiden kula
  • Palata Širvan Šah
  • Istorijski muzej
  • Hram Atašgah

Kompanija Turkish Airlines svakodnevno prevozi putnike do ove metropole, a jeftine cene letova za sve svetske destinacije potražite na našem sajtu.

ŠOPING

Najpopularnija trgovačka ulica, Nizami Street, mesto je gde pored suvenira i autentičnih predmeta možete naći i prodavnice sa najrazličitijom garderobom i umetninama. Šetajući kroz Stari grad videćete i radnje sa lokalnim proizvodima i ručno rađenim tepisima.

Butike sa ekskluzivnim modnim brendovima i juvelirnice pogledajte duž bulevara Neftchilar Avenue. Tržni centri, koji izgledaju zaista impresivno, sve su popularniji, jer pored kupovine na jednom mestu nude i dobru zabavu. Izdvojićemo Park Bulvar, 28 Mall i Port Baku Mall.

HOTELI

U poseti glavnom gradu Azerbejdžana, veliki izbor smeštaja po najpovoljnijim cenama nalazi se na linku hoteli u Bakuu.

‘Prestonica vatre’ se odlikuje toplim letima i blagim zimama, a najkišovitiji period je između oktobra i decembra.

Anonimni

Djokica

Javni prevoz je veoma cist i busevi su redovni

5 godina ago

Review Baku. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago