Kupite avio karte za Bagdad i upoznajte glavni i najveći grad Iraka. Smešten u dolini Tigra, nalazi se u centralnom delu zemlje i smatra se jednom od najtoplijih svetskih metropola.

Izgrađen na temeljima drevne Mesopotamije, danas je veoma značajan kulturni, obrazovni i naučni centar Islama i ovog dela kontinenta.

Prestonica čiji su zlatni trenuci opisani u ‘Hiljadu i jednoj noći’, nakon teške sudbine, ponovo se budi i otvara vrata sve brojnijim posetiocima.

Kako brzo i lako rezervisati avio karte za Bagdad?

U dva prazna polja za pretragu destinacija, koja se nalaze na početku stranice, potrebno je uneti troslovne kodove gradova (za Beograd BEG i BGW za Bagdad).

Kada odaberete datume polaska, povratka i broj putnika, možete kliknuti na dugme Pronađi let. Iz sortirane liste letova, poređanih po ceni i vremenu trajanja, izaberite odgovarajući i završite besplatnu rezervaciju.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Ako rezervišete avio karte za Bagdad, naša preporuka je da obavezno posetite:

  • Abasidsku palatu
  • Nacionalni muzej Iraka
  • Džamiju Al Kadhimiya
  • Ruševine Vavilona
  • Zoološki vrt

Kompanije Emirates i Egyptair svakodnevno prevoze putnike do Bagdada, a jeftine cene letova potražite na našem sajtu.

ŠOPING

Suvenire, autentične predmete, umetnine i ručno rađeno posuđe od bakra pronađite na otvorenoj pijaci Coppersmith Souq. Čuvene tepihe potražite na Rug Souq, a najraznovrsniji izbor tkanina i materijala u Al-Bazzazeen Market.

Shorjah Market Place nudi veliki izbor namirnica, začina i lokalnih proizvoda, a garderobu, kozmetiku i juvelirnice možete videti u Mustansir Street. Tržni centri u kojima sve neophodno možete naći na jednom mestu, sve su popularniji, a izdvojićemo Baghdad Mall, Al Mansour Mall i Babylon Mall.

HOTELI

Ukoliko poželite da upoznate glavni grad Iraka, najpovoljniji smeštaj pogledajte na linku hoteli u Bagdadu.

Najbolji period za posetu je od oktobra do maja, kada su tempereture niže i puno prijatnije nego tokom vrelih letnjih meseci.

Sandra Savatić Perić

Sandra Savatić Perić

Previse buke, ne bih mogla da živim tamo

5 godina ago

Review Bagdad. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago