Norwegian Reward

Program lojalnosti Norwegian Reward omogućava svojim lojalnim putnicima da uživaju u raznim pogodnostima nakon sakupljenih CashPoints.

Poeni se sakupljaju nakon svakog leta ili korišćenjem usluga partnerskih rent-a car kompanija, hotela, butika i raznih radnji ili online trgovinom.

REGISTRACIJA

Registracija možete izvršiti na Norwegian Reward log in. Besplatna je i dostupna svima. Potrebno je uneti mejl adresu i po koracima tražene podatke.

Moguće je napraviti jedan nalog za čitavu porodicu i na taj način svaki član porodice uključujući i decu, sakuplja poene.

Na mail će vam stići potvrda o otvorenom nalogu, kao i broj benefit kartice koji je potrebno uvek da dostavite prilikom kupovine avio karte.

SAKUPLJANJE MILJA

Poeni CashPoints se sakupljaju pri svakom letu sa avio kompanijom Norwegian Air i korišćenjem usluga partnerskih rent-a car kompanija, kupovinom online ili u nekom partnerskih butika i radnji, ili odsedanjem u nekom od hotela. Procentualno po uslugama poeni se sakupljaju na sledeći način:

  • 2% Cash Points poena se sakuplja na LowFare tarifama i 10% poena na Flex tarifama
  • 5% poena na odsedanje u nekom od preko 400 000 hotela u 60 zemalja
  • 3% poena na rent-a car kompanije u Francuskoj, Španiji i SAD; 5% poena u ostatku zemalja

TROŠENJE MILJA

Sakupljeni CashPoints se mogu trošiti na sledeće pogodnosti:

  • nagradne avio karte
  • dodatni prtljag
  • rezervacija sedišta
  • promene avio karte (datum, destinacija, vreme i sl.)
  • osiguranje u slučaju otkazivanja leta
  • brza traka

Nagrade poput besplatnog predatog prtljaga, korišćenje brze trake, besplatne rezervacije sedišta i povećanje za 2% poena se dobujaju nakon svakog šestog leta sa avio kompanijom. Dobijena nagrada je validna narednih 12 meseci. U toku jedne kalendarske godine moguće je dobiti ukupno 8 nagrada. 

Putnik može sam odabrati koju nagradu bi želio da dobije s tim što se besplatni predati prtljag može dobiti nakon 18 iskorišćenih letova.

Sladjana Stanisic

Maja

Već dugo sam njihov član i veoma sam zadovoljna. Najbolja povoljnost je menjanje karte, jer mi se često desi da menjam datum putovanja a to iziskuje dodatne troškove.

5 godina ago
dunja

Maja

pogodnosti su im fine, poeni se brzo prikupe

5 godina ago

Review Norwegian Reward. Odustani od odgovora

Share
Published by
Sladjana Stanisic

Recent Posts

Hawaiian Miles

4 godine ago

Voyager

4 godine ago

Eastern Miles

4 godine ago

Mabuhay Miles

4 godine ago

Lotusmiles

4 godine ago

Capricorn Program

4 godine ago