Program lojalnosti funkcioniše tako što putnici pri svakom letu i korišćenjem usluga kod partnera, hotela, rent-a car kompanija sakupljaju Avios poene. Sakupljeni poeni se mogu koristiti na razne pogodnosti koje nudi ovaj program.

Pored poena sakupljaju se i Tier statusni poeni koji omogućavaju napredovanje u nivoima članstva.

REGISTRACIJA

Registracija se može izvršiti putem ovog linka.

SAKUPLJANJE MILJA

Poeni se sakupljaju kada se leti sa avio kompanijom Level i njihovim partnerskim kompanijama, kupovinom usluga kod partnera, hotela, rent-a car kompanija itd. Mogu se kupiti i pokloniti prijatelju ili članu porodice. Poeni se poništavaju samo ako je korisnički nalog neaktivan 3 godine.

TROŠENJE MILJA

Sakupljeni bodovi se mogu trošiti na razne pogodnosti u ponudi:

  • Letovima Level avio kompanijom i Oneworld partnerima
  • Prelazak u višu klasu putovanja
  • Iznajmljivanje automobila
  • Odsedanje u partnerskim hotelima

STATUSI ČLANSTVA

Pored poena, članovi sakupljaju i Tier statusne poene. Sa poenima se dobijaju nagrade, dok su Tier poeni za napredovanje u statusima članstva. Tier poeni se ne mogu kupovati niti poklonjati i resetuju se svake godine. Zbog toga je potrebno sakupiti određeni broj poena kako bi se ostalo u željenom statusu.

4 nivoa članstva

Blue – početni status koji se dobija pri učlanjenju. Benefiti koji se mogu izdvojiti su željena mesta u avionu i obroci koji se čuvaju u bazi podataka i time su grantovana pri svakoj narednoj rezervaciji. Ukoliko je određeni let rasprodat, blue članovi imaju prioritet na listi čekanja u odnosu na ostale putnike koji to nisu.

Bronze – se dobija nakon sakupljenih 300 Tier poena. Neki od benefita su: prioritetna prijava na let i ukrcavanje, 25% bonus Avios poena, besplatan izbor sedišta 7 dana pre leta.

Silver – nakon 600 sakupljenih Tier poena. Benefiti: prioritena prijava na let i ukrcavanje, dodatna količina prtljaga, 50% bonus Avios poena, pristup biznis salonima, besplatan izbor sedišta tokom rezervacije…

Gold – potrebno 1200 Tier poena. Pogodnosti: pristup salonima za prvu klasu, prijavljivanje na let i ukrcavanje na posebnim šalterima za prvu klasu, 100% bonus Avios poena, dodatna količina prtljaga, veći broj besplatnih letova, besplatan izbor sedišta.

Marko Bajcetic

Toriceli

Nikako da se popnem na ovaj Silver nivo:)

4 godine ago
Marko Bajcetic

Kristina

Clan sam i ovo zaista nudi sve navedene privilegije

4 godine ago

Review Avios. Odustani od odgovora

Share
Published by
Marko Bajcetic

Recent Posts

Hawaiian Miles

4 godine ago

Voyager

4 godine ago

Eastern Miles

4 godine ago

Mabuhay Miles

4 godine ago

Lotusmiles

4 godine ago

Capricorn Program

4 godine ago