Avio karte Niš Bratislava

Odlučili ste da upoznate i uživate u lepotama šarmantne slovačke prestonice? U samo par koraka na našem sajtu kupite online najjeftinije avio karte kompanije Ryanair na liniji Niš Bratislava.

Direktan let Niš Bratislava – cena

Avio karte u oba smera kompanijom Ryanair možete naći već po ceni od 18€, ali podsećamo da se ovaj iznos odnosi samo na letove sa ručnim prtljagom. Cena povratnih karata se često menja u zavisnosti od preostalog broja sedišta, a povećava kako se dan putovanja približava. Predlažemo vam da požurite i obezbedite mesto što pre.

Kako da jednostavno rezervišete avio karte Niš Bratislava?

Da biste rezervisali jeftine avio karte neophodno je prvo upisati troslovne kodove gradova u polja za pretraživanje destinacija (INI za Niš i BTS za Bratislavu).

Nakon toga, odredite datume putovanja, broj putnika i kliknite na dugme Pronađi let. Iz liste sortirane po ceni i vremenu trajanja leta izaberite one koji vam odgovaraju.

Na kraju je potrebno uneti dodatne podatke o putnicima, odlučiti se o načinu uplate i vaša besplatna rezervacija će biti gotova.

Red letenja na relaciji Niš Bratislava

Između Niša i slovačke prestonice na obali Dunava, avio kompanija Ryanair uvela je dva nedeljna leta. Sa aerodroma Konstantin Veliki polasci su ponedeljkom u 16:05h (dolazak u 17:20h) i petkom u 14:45h (dolazak u 16h). Putnici sleću na aerodrom Bratislava.

Dozvoljeni prtljag na direktnom letu iz Niša za Bratislavu

Ručni prtljag

Dimenzije vašeg predatog prtljaga moraju biti u granicama dozvoljenih (40x20x25cm), on je besplatan i stavlja se ispod sedišta. Ručni prtljag dimenzija 55x40x20 i težine do 10kg, smešta se u prtljažnik iznad sedišta i dodatno se naplaćuje.

Svi tečni proizvodi u pakovanjima do 100ml moraju biti u providnim zip kesicama.

Predati prtljag

U cenu avio karata kompanije Ryanair nije uključen predati prtljag! Zavisno od veličine, težine i ukupnog broja prtljaga, postoje i različite cene. Detaljne informacije pogledajte na linku Ryanair Niš avio karte.

Smeštaj u Bratislavi

Kada pronađete najjeftinije avionske letove, smeštaj po povoljnim i pristupačim cenama pogledajte na linku hoteli u Bratislavi.

Letovi iz Bratislave

Ako želite da saznate sve o dolaznim letovima, kliknite na link avio karte iz Bratislave za Niš.

bojan

Gospodin

Sa suprugom sam bio na produženom vikendu. Sjajno nam je bilo. Klopa i pivo su vrhunski. Topla preporuka!

5 godina ago

Review Avio karte Niš Bratislava. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Tivat Istanbul direktan let Air Montenegro

Ukoliko su vam potrebne jeftine avio karte do najvećeg turskog grada i metropole na Bosforu, otvorili ste pravu stranicu. Online…

3 godine ago

Podgorica Frankfurt Air Montenegro direktan let

Potrebne su vam najjeftinije avio karte do čuvenog grada na Majni i finansijskog centra Nemačke? Sve što je potrebno je…

3 godine ago

Tivat Ljubljana Air Montenegro direktan let

Potrebna vam je jeftina avio karta do slovenačke prestonice? Na pravom ste mestu! Na našem sajtu možete online rezervisati mesto…

3 godine ago

Tivat Banja Luka Air Montenegro letovi

Tražite najjeftinije avio karte sa primorja do glavnog grada Republike Srpske? Letovi avio kompanije Air Montenegro na relaciji Tivat Banja…

3 godine ago

Beograd Podgorica avion Air Montenegro

Tražite direktne letove do crnogorske prestonice po najpovoljnijim cenama.? Rezervišite avio karte na relaciji Beograd Podgorica online na našem sajtu što pre. Avion…

3 godine ago

Podgorica Beograd Air Montenegro letovi

Potrebni su vam Air Montenegro letovi na relaciji Podgorica Beograd? Od 10. juna možete rezervisati jeftine avio karte online na našem…

3 godine ago