Rezervišite avio karte za Peking i posetite glavni grad Kine, smešten na visoravni između planinskih venaca, na severoistoku zemlje.

Metropola, jedna od najvećih na kontinentu, smatra se ekonomskim i kulturnim središtem republike i jedna je od omiljenih turističkih destinacija Azije.

Nekadašnja carska prestonica ponosi se brojnim palatama, hramovima, muzejima, galerijama i uređenim parkovima punim cveća.

Kako brzo i lako da rezervišete avio karte za Peking?

Na samom početku stranice nalaze se prazna polja za pretragu u koja za Beograd unosite BEG, a za Peking PEK.

Odaberite datume polaska i povratka, broj putnika i kliknite na dugme Pronađi let. Nakon izbora najpovoljnijeg leta, besplatno i jednostavno možete da napravite online rezervaciju.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

Kada kupite avio karte za Peking, ne propustite priliku da obiđete neke od spaktakularnih znamenitosti poznatih širom planete:

  • Trg Tjenanmen
  • Zabranjeni grad
  • Letnju carsku palatu
  • Nebeski hram
  • Kineski zid

Najpovoljnije cene letova za Peking iz Beograda možete naći na našem sajtu, a mi izdvajamo specijalnu ponudu kompanije Emirates. Svakako, u ponudi su i dobre konekcije preko Moskve kompanijom Aeroflot.

ŠOPING

Suvenire i predmete koji će vas podsećati na boravak u ovom megalopolisu možete kupiti u radnjama u blizini trga Tiananmen Square i ulici Liulichang Street. Pijace na otvorenom pravi su izbor ukoliko želite da za autentične proizvode potrošite manje novca. Umetnine i antikvitete pogledajte na pijaci Panjiayuan, dok nakit i tradicionalnui garderobu potražite na marketu Hongqiao.

Omiljena i najpopularnija ulica Wangfujing Street sadrži brojne prodavnice sa odećom i obućom domaćih i svetskih robnih marki. Ekskluzivnije brendove možete naći i u Xidan Commercial Street i Xiushui Street.

Ako hoćete da se sklonite od gužve i saobraćaja, predlažemo odlazak u neki od tržnih centara. Najposećeniji su The Malls at Oriental Plaza, The Place i Sanlitun Village.

HOTELI

Ukoliko želite da upoznate prestonicu najmnogoljudnije zemlje sveta, veliki izbor smeštaja po pristupačnim cenama nalazi se na linku hoteli u Pekingu.

Idealan period u godini za obilazak Pekinga je tokom proleća i jeseni.

Anonimni

Evica

Zadnji put kad smo bili odusevili smo se njihovim lokalnim specijalitetom

5 godina ago

Review Peking. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago