Cessna Citation CJ4

Cessna Citation CJ4 definiše vrhunske performanse inovativnog mlaza. Letelica CJ4 je dodala brzinu, domet i veličinu kabine u odnosu na svog prethodnika, a da pritom ne snosi operativne troškove srednjeg aviona.

Karakteristike aviona

Za korporativne putnike kao i za vlasnike-operatere, ovaj CITATION mlaz zadovoljava potrebu za udobnošću srednje veličine. Njegova svestrana kabina sadrži prostor za deset putnika, sedišta koja se mogu pratiti, individualna kontrola klime i zabava visoke rezolucije.

Standardna mogućnost CJ4 uključuje poboljšano praćenje vremenskih prilika preko sistema Rockvell Collins RTA-4112 MultiScan ™ Veather Radar. Piloti mogu da koriste ovaj čvrsti radarski sistem da detektuju vremenske sisteme i da se kreću po njima kako bi smanjili turbulencije.
Detekcija vremenskih prilika kratkog, srednjeg i dugog dometa uključena je sa više radarskih skeniranja pod izabranim uglovima nagiba. Na bilo kojoj visini ili rasponu, sistem prikazuje optimizovanu vremensku sliku za pilota.

 

Centar za osvežavanje, izvlačeći stolovi i obilno  skladištenje zaokružuju udoban let. COLLINS AEROSPACE PRO LINE 21 avionska garnitura omogućava jednom pilotu da efikasno upravlja avionom  CJ4. Karakteristike se dopunjavaju u jednoj  tački i pružaju putnicima, posadi za vreme leta vrhunski ugođaj i zadovoljstvo.

Citation CJ4 jet redefiniše svestranost za takozvani “light jet”. Dobio je u brzini, efikasnosti i veličini putničke kabine u odnosu na svog prethodnika. Kabina je prilagođena za 10 osoba dajući im sav neophodan komfor i udobnost putovanja.

Hann Air poseduje avion ovog tipa u svojoj floti, sa kapacitetom od 6 mesta.

Abago korisnička podrška

U svakom trenutku 24/7/365 možete da nas kontaktirate i rezervišete kartu za vaše putovanje.  Takođe, za višedodatnih  informacija oko aviona kojim letite:

  • Pošaljite nam mail na info@abago.com
  • Pišite nam preko app Facebook
  • Pozovite nas na Viber i WhatsApp brojeve +382 68 380048 ili +381 63 7859289

Sladjana Stanisic

Bobana

Prošlog leta smo leteli ovim avionom iz Dizeldorfa do Luksemburga – nemam reči za udobnost, ambijent i uslugu na letu. Sve pohvale.

5 godina ago

Review Cessna Citation CJ4. Odustani od odgovora

Share
Published by
Sladjana Stanisic

Recent Posts

Beechcraft 350i

5 godina ago

Twin Otter DHC-6-300

5 godina ago

Airbus A340-313

5 godina ago

Airbus A220-300

5 godina ago